Ingezonden persbericht

P o d i u m G r o e p . n l

Podium Partypalace, De Troubadour Grand Café Musique, Grand Café Den Herdenbergher

PERSBERICHT WEEK 6

Uitgaan doe je (weer) in Hardenberg

VALENTIJN-, EN FLIRTPARTY IN HARDENBERG

Hardenberg-, Op 14 februari is het Valentijnsdag en zowel in Muziekcafe De Troubadour als Podium Partypalace wordt dat aanstaande zaterdag al gevierd met twee heel bijzondere feesten. Beide parties zitten boordevol verrassingen en hebben natuurlijk allemaal met Valentijn en flirten te maken. Op beide locaties wordt deze week een zogenaamde 'Valentijn Digicorner' gebouwd waar gasten van De Troubadour en Podium in echte Valentijnoutfit op de foto kunnen. Echt speciaal is dat iedereen bij binnenkomst een flirtbandje krijgt. De bandjes zijn er in verschillende kleuren. Je kiest het bandje dat het best bij je humeur past. Aan de kleur van de flirtbandjes kun je dus zien of iemand 'zoekende' of 'bezet' is of 'niet lastig gevallen wil worden'. Daarnaast zijn er talloze andere originele Valentijnavontuurtjes. In De Troubadour begint de Valentijnsparty om 22.00 uur (gratis toegang) en in Podium direct na middernacht. De dames hebben in Podium dit weekend gratis toegang!

Den Herdenbergher
Het zaterdagse Swingcafé in Grand Café Den Herdenbergher in Hardenberg is nog nooit zo swingend geweest als aanstaande zaterdag 11 februari. Naast huisdeejay Herman P. kom "The Friendsband" live optreden. De roemruchte zestiger jaren, gevolgd door de roerige jaren zeventig. Jaren waarin in iedere kroeg een fleurige jukebox stond die voor een kwartje hits van Sam Cooke, Buck Owens, Cliff Richard en Kris Kristoffersen speelde. Nu geen jukebox maar The Friendsband. Heupwiegend, schuifelend, heerlijk uit je bol gaan en lekker rock & rollen op de klanken van één van de beste gouwe-ouwe-band in Nederland. Aanvang Swingcafé om 22.00 uur en de entree (alleen toegang vanaf 23 jaar) is gratis!

Dance Department
In club Dance Department (DD) in het Podiumcomplex is DJ José te gast vanaf 02.00 uur. JOSE is vanaf zijn veertiende jaar al actief als DJ. Door de jaren heen draaide hij in diverse clubs en op party's binnen- en buiten de Nederlandse grenzen. Hij was resident bij Lexion in Westzaan maar ook in het buitenland is hij te vinden o.a. in Alanya (Turkije), Oslo (Noorwegen), Lloret de Mar, Salou (Spanje), Korfu, Mykonos, Kreta (Griekenland), Israël, Curacao, Aruba, St. Maarten, en zelfs op het subtropische eiland BERMUDA om daar zijn ding te doen. In de nacht van zaterdag op zondag staat José gewoon in DD in Podium Partypalace Hardenberg. Alle achtergrondinformatie en recente boekingen zijn te vinden op www.PodiumGroep.nl.

Einde Persbericht