Ingezonden persbericht

Zakelijk flirten en speeddaten op Valentijnsdag 2006

MAARSSEN, 20060206 -- Steeds meer mensen herkennen en erkennen dat zakelijk flirten ook commerciële waarde heeft. Dat blijkt wel aan de grote belangstelling en aan het aantal aanmeldingen die door 2K ontvangen zijn op de uitnodiging voor de bijeenkomst 'Zakelijk flirten en speeddaten' op Valentijnsdag 2006 in Maarssen.


Valentijnsdag,
volgens de legende ontstaan door de Romeinse priester Valentijn, die in het geheim huwelijken voltrok in een tijd dat het voor soldaten verboden was te trouwen. Deze priester werd gevangengezet, overleed en werd begraven op 14 februari 270 V.C. Valentijnsdag is vele jaren later bekend als de dag voor de geheime liefdes. 2K kennis en kunde wil op Valentijnsdag dit jaar ontluikende zakelijke relaties tot stand brengen.

Zakelijk flirten en speeddaten,
staan centraal op de bijeenkomst, waarin we onder leiding van inspirator Daan Zavrel ontdekken hoe we door middel van 'Zakelijk flirten' betere prestaties voor onszelf en voor onze organisaties kunnen realiseren. Op inspirerende en interactieve wijze komen de diverse mogelijkheden van 'Zakelijk flirten' aan bod. Deze nieuwe vaardigheden gaan we daarna tijdens het 'Zakelijk speeddaten' direct in de praktijk brengen.

Talentvolle, ondernemende managers,
uit diverse bedrijven en branches hebben zich aangemeld voor de bijeenkomst. Onder hen de managers van het 2K Young Management Netwerk. Deze managers nemen tevens een 'zakelijk' partner mee op wie hun flirtende oog is gevallen. In het 'Zakelijk flirten en speeddaten' worden daardoor daadwerkelijk ontluikende nieuwe zakelijke relaties mogelijk. De bijeenkomst is op
14 februari 2006 van 19.00 tot 22.00 uur in Maarssen.

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op de bijeenkomst. U kunt deze avond van dichtbij de ervaringen volgen van een van de managers en/of van een van de 2K adviseurs.