Vertis

Seminar Stroomlijning Basisgegevens voor waterschappen

Op woensdag 15 februari 2006 organiseert Vertis samen met het Aquatax-consortium een Seminar voor de waterschappen met als thema 'Stroomlijning basisgegevens, stroomopwaarts of stroomafwaarts?'.

Eenmalig inwinnen en meervoudig verstrekken van basisgegevens zorgt voor een efficiëntere overheid, daar is iedereen het wel over eens. Maar hoe vertaal je dat naar de dagelijkse praktijk? En wie kan er al een succesverhaal vertellen? Hoe kom je in de juiste stroom terecht?

Op woensdag 15 februari kunt u luisteren naar prominente sprekers met diverse invalshoeken op de stroomlijning van basisgegevens voor de waterschappen. Op basis van praktijkvoorbeelden en een demonstratie krijgt u een beeld van de mogelijkheden die er al zijn.

Het seminar wordt georganiseerd door het Aquatax-consortium Vertis, AQUAGIS en KAFI en is bedoeld voor secretaris-directeuren, managers, afdelingshoofden en I&A managers van waterschappen. Wij ontvangen u graag om 9:30 uur en om 16:00 uur sluiten we de dag af met een hapje en een drankje.

Informatie over het programma en de locatie volgt na de feestdagen in een persoonlijke uitnodiging en te zijner tijd via de websites www.aquagis.nl en www.vertis.nl. Reserveer deze datum nu vast in uw agenda, dan verwelkomen wij u graag als gast op deze dag!

Wilt u verzekerd zijn van een uitnodiging? Stuur dan een mailtje met uw naam, organisatie, functie en e-mailadres naar Marieke Ploegh onder vermelding van het seminar stroomlijning basisgegevens.

Meer weten over Vertis? Neem dan contact op via:

Telefoon: (0598) 66 60 00
Telefax: (0598) 66 60 29
E-mail: Info@vertis.nl