Gemeente Hengelo

Inloopavond over inrichtingsplannen van Hengelose Bouwstichting Ons Belang

Op woensdag 15 februari aanstaande organiseert de gemeente Hengelo een inloopavond over de toekomstige inrichtingsplannen van Ons Belang. Belangstellenden zijn tussen 19.00 uur en 21.00 uur welkom in de Gemeentewinkel in het stadhuis.

Bouwstichting Ons Belang is van plan 55 appartementen, ruimten voor commerciële/semi-commerciële activiteiten en culturele voorzieningen en de daarbij behorende infrastructurele voorzieningen te ontwikkelen. Aangewezen plek hiervoor is het perceel op de hoek van de F. Zernikestraat, C. Huygenslaan en de Breemarsweg.

Inloopavond

Tijdens de inloopavond informeert Ons Belang, de architect en de gemeente Hengelo belangstellenden over de plannen. Belangstellenden kunnen inlopen wanneer het hen het beste past. Naast het inzien van de plannen, is er ook de mogelijkheid vragen te stellen en opmerkingen kenbaar te maken. Omwonenden ontvangen voor deze avond een persoonlijke uitnodiging.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met de heer G. van der Wens van de afdeling Stedenbouw en Verkeer, telefoon (074) 245 98 02.