iSOFT op Zorg & ICT

Jaarbeurs Utrecht, 15 en 16 februari, hal 3, standnummer A1.06

Beste redactie,

We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan de iSOFT-stand om meer te weten te komen over de zorg-ICT oplossingen van iSOFT.

iSOFT werkt voortdurend aan software die zorgvernieuwing nu en in de toekomst haalbaar maken. Twee belangrijke thema's voor iSOFT zijn patiëntenlogistiek en medicatieveiligheid.

Ziekenhuizen zijn bezig met het (her)inrichten van hun processen en workflow. Er is daarom veel vraag naar zorglogistieke oplossingen zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Bijvoorbeeld voor het maken van alle afspraken die een patiënt nodig heeft op één polikliniek, dus ook voor het laboratorium of radiologie. De oplossing die iSOFT hiervoor biedt is Connector, het zorgwerkstation voor medewerkers die het reilen en zeilen van de organisatie voor hun rekening nemen. Er zijn op de stand demonstraties te zien van Connector Opnameplanning, Connector Poliklinieksecretariaat, Connector Patiëntinschrijving, Ordermanagement en Afspraken.

Ook medicatieveiligheid is een hot issue. Oplossingen van iSOFT gericht op het terugdringen van medicatiefouten zijn het Elektronisch Voorschrijf Systeem (EVS) en Toedienings Registratie Systeem. Net als het EVS kan het Toedienings Registratie Systeem geïntegreerd worden ingezet met het EPD. U kunt hiervan op onze stand diverse demonstraties volgen.

Op woensdag 15 februari is Wim Botermans, directeur van iSOFT Nederland aanwezig op de stand en hij is beschikbaar voor vragen over de visie van iSOFT, op de ontwikkelingen in de zorg en hoe iSOFT daar op inspeelt. Op donderdag 16 februari is Udo Wiersma, sales manager op de stand en hij kan vragen beantwoorden over medicatieveiligheid en de systemen die iSOFT hiervoor heeft ontwikkeld.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@monogram.nl maar even bellen met ons PR bureau MCS 023 - 562 82 08 kan natuurlijk ook.

Ik hoop u op 15 of 16 februari te mogen begroeten op onze stand.

Met vriendelijke groet,

iSOFT

Jos Regtuit

Marketingcommunicatie manager