Gemeente Schiedam


Informatie over gemeenteraadsverkiezingen 7 maart

U heeft het voor het zeggen, is de slogan die wordt gebruikt in de landelijke campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Sinds vorige week is onder dezelfde naam ook een website in de lucht. Wilt u meer informatie over de gemeenteraadsverkiezingen en de partijen die hieraan deelnemen? Klik dan op www.uheefthetvoorhetzeggen.nl.

De website bevat overigens niet alleen algemene informatie. Via deze site kunt u ook informatie over de Schiedamse partijen opvragen. Het is bovendien mogelijk om een stemwijzer aan te klikken. U komt dan terecht op de site www.schiedamkiest.nl, samengesteld door de makers van LOOK-TV/Radio Schiedam. Zij hebben de Schiedamse partijen verschillende vragen voorgelegd, zodat u aan de hand van de antwoorden kunt bepalen welke partij u het meeste aanspreekt. De site bevat nog veel meer informatie, waaronder een agenda van politieke bijeenkomsten in de komende weken. Deze site is natuurlijk ook rechtstreeks aan te klikken.

Ook op deze site vind u in de komende weken steeds meer informatie over de Schiedamse gemeenteraadsverkiezingen. Bij het Gemeentelijk Informatiepunt in de Stadswinkel van het Stadskantoor is tevens een folder verkrijgbaar met algemene informatie.