Politie Limburg-Noord

Politie houdt 25 winkeldieven aan

Datum: 15-02-2006
Tijd bericht: 16:24
Plaats: Limburg-Noord
De politie Limburg-Noord heeft in de afgelopen week in totaal 8 winkeldieven aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Tegen deze personen is proces-verbaal opgemaakt. De dieven zijn betrapt in Venlo (13x), Panningen (2x), Roermond (3x), Weert (2x), Venray (4x) en Tegelen (1x).

Venlo -- De politie heeft vrijdagavond op de Vleesstraat een 34-jarige man uit Venlo aangehouden. Hij wilde kleding meenemen zonder te betalen en werd betrapt. Hij had de alarmlabels er vanaf geknipt en trok in de paskamer diverse jassen en vesten over elkaar aan. Hij werd meegenomen naar het bureau en ingesloten voor onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.

Weert -- In de Muntpassage werd zaterdag een 55-jarige man uit Weert betrapt die enkele blikjes bier niet had betaald. Hij werd overgedragen aan de politie waarna op het bureau bleek dat hij 's morgens al een bekeuring had gekregen voor het drinken van alcohol op de openbare weg. De man werd met een tweede bekeuring voor de diefstal in vrijheid gesteld.