Gemeente Apeldoorn

Dialoog met Binnenstad / Centrum

Zoals iedere maand hebben de gemeenteraadsleden ervoor gekozen om met het project dialoog met dorp en wijk gedurende een maand een gebied extra in de politieke schijnwerpers te zetten. Deze maand is dat het stadsdeel Binnenstad, oftewel het Centrum.

De raadsleden willen de inwoners van dit stadsdeel graag beter leren kennen. Naast de gebruikelijke raadsactiviteiten nodigt de raad de bewoners van de Binnenstad uit voor een bezoek aan de politieke markt van de gemeenteraad op donderdag 16 februari in het Stadhuis in Apeldoorn. Op die politieke markt vindt van 20.00 tot 21.00 uur een bijeenkomst plaats over dit stadsdeel. Tijdens deze dialoog houdt de wijkraad een presentatie waarna er een discussie volgt met raadsleden en het publiek.

Bedoeling is dat de raadsleden zo in de toekomst nog beter weten wat er leeft onder de inwoners. Op www.apeldoorn.nl/gemeenteraad vindt u vanaf 10 februari de actuele agenda van de polititeke markt. Ook is hier de komende maand alle informatie over de dialoog te vinden.

Na het gesprek begint om 21.00 uur het politieke marktcafé, waar de bezoekers onder het
genot van een hapje en een drankje verder kunnen praten met raadsleden. Alle inwoners van het stadsdeel de Binnenstad, jong en oud, zijn welkom op het stadhuis, Marktplein 1. Aan de inwoners van de Binnenstad zijn in de 1e week van februari uitnodigingsbrieven gestuurd.

Voor het laatst bijgewerkt op: 6-feb-2006 02:47