Ingezonden persbericht


Motorclubs vieren jubilea op MOTORbeurs Utrecht 2006

Persbericht
Utrecht, 6 februari 2006

MOTORbeurs Utrecht mag zich verheugen in de aanwezigheid van een veertigtal enthousiaste merken- en typeclubs die zich in hal 9 aan de bezoekers zullen presenteren. In deze speciaal voor de clubs gereserveerde sector heerst volop gezelligheid en worden her en der kleine feestjes gevierd om jubilea luister bij te zetten. De clubpresentatie is verrijkt met diverse nieuwe exposanten, zoals de Ducati Club Nederland en de MV Agusta Club. Een van de jubilerende verenigingen is de Yamaha TDM Club, die MOTORbeurs Utrecht zal opfleuren met een 10-jarig jubileum in stijl. De bezoekers kunnen in de stand even een pitstop maken en de benen wat rust geven. Ook de Honda Silverwingclub Nederland grijpt de beurs aan om het 10-jarige bestaan luister bij te zetten en heeft een 'prikactie' op de stand waarmee leuke prijzen te winnen zijn. De actieve Yamaha Diversion club toont weer al zijn activiteiten voor 2006, motorritten in binnen,- en buitenland en zelfs speciale VRO cursussen.

Dubbele ruimte
De Honda Transalp Club bestaat 15 jaar. Om deze reden, en omdat het vorig jaar zo gezellig was in de stand is nu gekozen voor dubbele ruimte in een extra grote hoekstand, met naar verwachting dus extra gezelligheid. Net als vorig worden de leden op de stand verblijd met een leuke gadget.

Dubbele jubilea
Kawasaki heeft dubbele jubilea dit jaar: de Kawasaki Merkclub Nederland bestaat 20 jaar en de Kawasaki 2-3 cylinder Club is met het zilveren jubileum de oudste Kawasaki motorclub van Nederland.

Korting voor leden
Leden van motorclubs krijgen op vertoon van een geldige lidmaatschapspas, bij de speciaal voor de clubs ingerichte kassa in hal 9, ¤ 2 korting op de toegangsprijs.

Openingstijden
De openingstijden van MOTORbeurs Utrecht 2006 zijn op donderdag 16 februari en vrijdag 17 februari van 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag 18 februari en zondag 19 februari van 10.00 tot 18.00 uur. Toegangskaarten kunnen met ¤ 3 korting (dus slechts ¤ 10 i.p.v. ¤ 13) worden besteld op www.motorbeursutrecht.nl met bovendien kans op een spectaculaire prijs: een prachtige MV Agusta Brutale. Kaarten zijn ook te koop bij diverse grote dealers die deelnemen aan MOTORbeurs Utrecht. Zie voor de adressen en de actievoorwaarden www.motorbeursutrecht.nl

Meer informatie: Motor Events BV, tel: 0900 - 52272387 (lokaal tarief).

Noot voor de redactie (