Stichting olymba

www.olymba.org

Masterclass Executive MBA-opleiding rond Olympische Spelen

Op donderdagavond 16 februari 2006 wordt onder de titel China in the Global-Network Economy aan de Universiteit van Amsterdam een informatiesessie en masterclass verzorgd over het Olymba-programma, een unieke combinatie van een Executive Master of Business Administration en modules Public Administration verzorgd door de Tsinghua Universiteit in Beijing en verbonden met de organisatie van de Olympische Spelen in 2008. Het Olymba programma gaat in september 2006 van start voor 300 executives, waarvan 75 uit Nederland. Olymba biedt Nederlandse executives de gelegenheid om een breed Chinees netwerk op te bouwen in de overheidssector en in het bedrijfsleven en om inzicht te krijgen in de snel groeiende Chinese markt.

Olympische Spelen 2008
Topmanagers van het Organiserend Comité van de Olympische Spelen in 2008 zullen modules verzorgen rond de voortgang van en de ervaringen tijdens het organiseren van de Spelen in Beijing. Daarnaast zullen de deelnemers actief bijdragen aan de realisatie van het Olymba Boek: 'Leadership visions on the 2008 Olympics'. Olymba ambieert deze leiderschapsopleiding te organiseren met tenminste 50% vrouwelijke deelnemers.

Economisch en maatschappelijk model China onder de loep Het top management van het Chinese bedrijfsleven en van de publieke sector zal gedurende het gehele programma met de deelnemers in discussie gaan over de politieke, economische en sociale invloed van China op de ontwikkeling van de wereldeconomie.

Opening door Chinese Vice Premier Mrs. Wu Yi
De opleiding begint in september 2006 en zal worden geopend door de Chinese Vice Premier Mrs. Wu Yi. De afsluitende bijeenkomst van de opleiding valt samen met de Olympische Spelen in Beijing in augustus 2008.

Details op: www.olymba.org

Informatie voor de redacties:
Olymba Amsterdam E-mail: jethu@olymba.org
Mevr. mr. Sharro Jethu T: +31 (0)20-5236351
Manager Olymba Amsterdam F: +31 (0)20-5236352