Ingezonden persbericht


Acteur Daniel Boissevain kiest voor de KTM 950 Supermoto

Persbericht
Utrecht, 9 februari 2006

Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2006, die op donderdag 16 februari van start gaat, zal acteur Daniel Boissevain zijn KTM 950 Supermoto in ontvangst nemen. De gloednieuwe KTM wordt om 15.00 uur uitgereikt op het hoofdpodium in hal 12 van de Jaarbeurs Utrecht. Dat Acteur Daniel Boissevain kiest voor de nieuwe KTM 950 Supermoto is niet geheel toevallig. Boissevain is onlangs nog uitgeroepen tot Bestgeklede Man 2005 door het tijdschrift Esquire. MOTORbeurs Utrecht duurt tot en met zondag 19 februari.

De jury oordeelde dat Boissevain zich innovatief en eigenzinig kleedt. "Boissevain begrijpt tot in zijn vezels wat het inhoudt om een goedgeklede man te zijn", aldus de jury. Met zijn keuze voor de KTM 950 Supermoto draagt Boissevain zijn innovativiteit en eigenzinnigheid ook door in het straatbeeld.

De KTM 950 Supermoto is het eerste productie model van een Supermoto met een krachtig tweecylinder motorblok. Een motor voor motorrijders die op zoek zijn naar extra vermogen en bij gematigde snelheid in bijvoorbeeld steden makkelijk door het verkeer kunnen manoeuvreren.

Dit jaar zal Daniel Boissevain als jonge Herman Brood te zien zijn in Wild Romance, de nieuwe speelfilm van Jean van de Velde. Momenteel speelt Boissevain in de Talpa serie Gooise vrouwen in de ogen van vele vrouwen de ideale man. Knap, zorgzaam, trouw, piloot.

Nog tijdens zijn opleiding aan de Amsterdamse Toneelschool, waar hij in 1994 afstudeerde, debuteerde Daniël Boissevain met een hoofdrol in de film Angie (1993). Later was hij te zien in de speelfilm Lek (1999) en in een hoofdrol in de speelfilm en de tv-serie All Stars (1999). Daniël speelde Chris Luifel in de politieserie Luifel & Luifel en was drie seizoenen lang te zien als Daan van Dolen in Meiden van de Wit. Met zijn eigen toneelgezelschap Tevengebroed maakte hij bovendien diverse theatervoorstellingen.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht