Gemeente Gorssel

Kernavond Lochem

Op donderdag 16 februari 2006 organiseert de gemeente Lochem de Kernavond Lochem over het Lokaal Sociaal Beleid en het voorzieningenplan. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het Sociaal Cultureel Centrum De Garve, Burgemeester Leenstraat 11 te Lochem. Aanvang 19.00 uur. De bijeenkomst is een vervolg op de informatiebijeenkomst over het WALS programma van 15 december jl.

WALS programma
Het WALS programma gaat uit van een samenhangende projectaanpak voor de verdere uitwerking en invoering van de volgende projecten en activiteiten:

* Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)
* Accommodatiebeleid

* Lokaal Sociaal Beleid (LSB)

* Subsidiebeleid

Doel van de bijeenkomst
De Kernavond Lochem heeft tot doel om de dorpsraden, instellingen, organisaties en verenigingen binnen de gemeentelijke kaders mee te laten denken over het behouden van een goede voorzieningenstructuur in de kernen. Hierbij rekening houdend met een beperking van gemeentelijke financiële middelen. De bijdrage vanuit de kernen neemt de gemeente mee in de keuzes en afwegingen voor de verdere uitwerking van LSB en het voorzieningenplan per kern.

Opgave van uw deelname
In verband met het karakter van de avond kunnen er maximaal 2 vertegenwoordigers per dorpsraad, instelling, organisatie(verband) of vereniging actief deelnemen aan deze kernavond. Wel willen wij benadrukken dat onze bijeenkomst een openbaar karakter heeft. Belangstellenden zijn als toehoorders welkom op de kernavond. Wij vragen uw organisatie de deelnemers en toehoorders per email te bevestigen: h.okx@lochem.nl. Mevrouw Okx van de afdeling Welzijn & Onderwijs is op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.30 uur ook telefonisch bereikbaar op (0573) 28 93 48. Wilt u aangeven namens welke organisatie u komt en met welke deelnemers (maximaal 2) en toehoorders onder vermelding van de Kernavond Lochem 16-02-2006.