Hogeschool van Amsterdam

Persberichten

Stageopdracht: zorg voor een uitverkochte zaal Talenten HvA Volleybalteam spelen laatste eredivisiewedstrijd op 16 februari

(13 februari 2006)

Het heren volleybalteam van de Hogeschool van Amsterdam speelt donderdag 16 februari in de Sporthallen Zuid in Amsterdam de laatste eredivisiewedstrijd van dit seizoen. HvA-student Djordy van der Veer heeft als stageopdracht te zorgen voor een uitverkochte zaal. De wedstrijd wordt feestelijk ingeluid door een live band en een spektakel van de ALO Dance Squad.

Het HvA Volleybalteam speelt 16 februari in de Sporthallen Zuid, Burgerweeshuispad 54 in Amsterdam tegen Piet Zoomers/Dynamo uit Apeldoorn. Meer dan 3.000 toeschouwers worden verwacht, een unieke gebeurtenis in de Nederlandse volleybalcompetitie. Vanaf 18.30 uur start een optreden van de Van Lent Band en de ALO Dance Squad. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

HvA Volleybalteam

Het HvA Volleybalteam bestaat uit de grootste volleybaltalenten van Nederland. Het team komt uit in de heren eredivisie. Ieder jaar selecteert de Nederlandse Volleybalbond drie supertalenten die uit gaan komen voor het HvA Volleybalteam. De doelstelling is ieder jaar drie volwaardige spelers voor de eredivisie af te leveren, waarvan er één het nationale team haalt.

Stages

De organisatie rondom het HvA Volleybalteam ligt bij studenten van verschillende studierichtingen van de Hogeschool van Amsterdam. Deze studenten zijn vanuit hun stage verantwoordelijk voor de Marketing en PR, de teambegeleiding, event management, de verkoop van tickets, algemeen management, voeding en fysiotherapie. HvA Volleybal is dus een project van, voor en door studenten.

Aanwezig zijn bij de eredivisiewedstrijd van 16 februari? Ga naar www.hvavolleybal.nl voor meer informatie!