Ingezonden persbericht


Officiele opening MOTORbeurs Utrecht 2006

Uitnodiging voor de officiële opening van MOTORbeurs Utrecht 2006 op donderdag 16 februari 10.00 uur

Geachte redactie,

De Vier machtige motordagen in de Jaarbeurs Utrecht staan weer voor de deur, met ruim 55.000m² motorplezier! Wij nodigen u graag uit voor de officiële opening van MOTORbeurs Utrecht op donderdag 16 februari 2006 door Bennie Jolink, motorfanaat en zanger/gitarist van de populaire popgroep Normaal. Bij deze festiviteit zijn tevens aanwezig Dakar-deelneemster Mirjam Pol en de leden van het team Nayako. De Nayako-rijders starten vanaf de beurs voor de 'klassieke' Parijs-Dakar.

De opening speelt zich af van 10.00 tot 11.15 uur in het Harley Café en wordt gepresenteerd door Diederik de Vries, commentator bij Eurosport. U bent al vanaf 9.00 uur welkom in de perskamer achter Entree Oost (Croeselaan) van de Jaarbeurs Utrecht.

Programma

* Bennie Jolink en Mirjam Pol rijden op de motor vanaf entree Hal 8 naar het Harley Café achterin Hal 7
* Kort welkomstwoord en informatie over MOTORbeurs Utrecht 2006, door Cécile van Hattem, projectmanager VNU Exhibitions
* Interview met Mirjam Pol, die de aanwezigen deelgenoot zal maken van haar avonturen tijdens de afgelopen Dakar rally
* Interview met het Team Nayako, fanatieke -motorrijders die de Heroes Legend gaan rijden, de klassieke Parijs-Dakar zoals die in de jaren zeventig werd gereden, op een Yamaha XT 500. De start is op zaterdag 18 februari in Parijs, maar dit team start vanaf MOTORbeurs Utrecht direct na de officiële opening
* Interview met Bennie Jolink over zijn recente motorreis door Mexico

Aansluitend heeft u de gelegenheid tot bezichtiging van MOTORbeurs Utrecht. De beursdata zijn van donderdag 16 tot en met zondag 19 februari 2006.

Wij zien uw komst graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
VNU Exhibitions Europe

Ben de Jongh (Pers & PR)
Ben.de.jongh@vnuexhibitions.com 030 - 2952750