Ingezonden persbericht


Opening regiokantoor rabo vastgoed in zwolle

Aanstaande donderdag, 16 februari 2006, vindt de feestelijke opening van het regiokantoor van Rabo Vastgoed in Zwolle plaats. De heer drs. Th. W. Rietkerk, gedeputeerde Ruimte en Milieu van de provincie Overijssel, verricht de officiële handeling.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze aangelegenheid. Het programma is als volgt:

16.30 uur: ontvangst
17.15 uur: welkomstwoord door de heer ir. J.C.L. (Sef) Severens 17.20 uur: speech door de heer P. (Pieter) Wetselaar 17.30 uur: speech en officiële opening door de heer drs. Th.W. Rietkerk 17.45 uur: receptie
19.00 uur: einde

Tijdens het officiële deel houdt, na een welkomstwoord van regiodirecteur de heer ir. J.C.L. (Sef) Severens, de algemeen directeur van Rabo Vastgoed, de heer ing. P. (Pieter) Wetselaar, een speech waarin hij de visie van de organisatie weergeeft op de ontwikkelingen in noordelijke vier provincies van Nederland op het gebied van vastgoed.

Aansluitend gaat de heer Rietkerk kort in op de nieuwe kansen en verhoudingen bij de ruimtelijke ontwikkeling van de provincie Overijssel en geeft hij een toelichting op de aanjaagacties om de woningbouw te stimuleren. Vervolgens verricht de heer Rietkerk de openingshandeling.

Na de officiele plechtigheden overhandigt de heer Severens, namens Rabo Vastgoed, een cheque aan wethouder Hagedoorn van de gemeente Zwolle. Als lokaal betrokken projectontwikkelaar wil Rabo Vastgoed een maatschappelijk initiatief in de nieuwe vestigingsplaats ondersteunen. Een bedrag van 5.000 euro wordt ter beschikking gesteld aan de inrichting van Daklozenopvang Zwolle.

Na het officiële gedeelte vindt een receptie plaats.

Over Rabo Vastgoed
Rabo Vastgoed maakt onderdeel uit van de vastgoeddivisie van Rabobank Nederland. Als projectontwikkelaar en projectfinancier met risicoparticipatie heeft Rabo Vastgoed zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de grootste woningbouwontwikkelaars van Nederland. De projectontwikkelaar heeft landelijk ruim 300 lopende projecten - ter waarde van vier miljard euro - in portefeuille. De projectontwikkelaar van de Rabobank benadert projecten vanuit het perspectief van maatschappelijk verantwoord ondernemen en stelt de mens daarbij centraal.

Voor meer informatie of het aanvragen van een interview kunt u contact opnemen met mevrouw W. (Wil) Bismeijer, directiesecretaresse van de regio Noordoost van Rabo Vastgoed, tel. 038 426 11 00.

Bezoek onze website: http://www.rabovastgoed.nl