Green Valley sluit samenwerkingsovereenkomst met LogicaCMG

Green valley

Snelstgroeiende Nederlandse ECMS leverancier en internationale ICT-speler sluiten partnership
Green Valley sluit samenwerkingsovereenkomst met LogicaCMG

Delft, februari 2006 - Green Valley, de snelstgroeiende Nederlandse ECMS leverancier, sluit een samenwerkingsovereenkomst met LogicaCMG. Als onderdeel van dit partnership is LogicaCMG door Green Valley gecertificeerd als System Integrator van de Enterprise Content Management software van Green Valley.

LogicaCMG doet al langer implementaties van de Discovery Server, het vlaggenschip van Green Valley. Een partnership is een logische volgende stap binnen de reeds bestaande samenwerking.
Voorheen verliep de implementatie per case, de huidige samenwerking is strategisch van aard.
Een team van consultants en ontwikkelaars van LogicaCMG zijn getraind en gecertificeerd op de ECM software van Green Valley.

Het belangrijkste doel van de samenwerking is om, zowel binnen profit als non-profit organisaties, optimale service te kunnen verlenen bij de implementatie van Enterprise Content Management.

Egon Hus, directeur van LogicaCMG is enthousiast over de samenwerking met Green Valley: 'LogicaCMG ziet volop groeikansen. De bestaande samenwerking met Green Valley is tot nu toe erg goed bevallen en we zien veel potentie in het partnership'.

Michiel Riedijk, directeur van Green Valley over de samenwerking: 'LogicaCMG is een van de belangrijkste spelers als het gaat om systeemintegratie en consultancy. De samenwerking biedt beide ondernemingen mogelijkheden om flink te groeien in Enterprise Content Management. Klanten verlangen niet alleen betrouwbare en gebruikersvriendelijke software, maar ook uitstekende dienstverlening. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten nog beter bedienen'.

Over Green Valley
Green Valley heeft een leidende positie binnen de overheid en de zorgsector. Het bedrijf levert bijzonder krachtige en gebruikvriendelijke ECM software. Deze is speciaal geschikt voor organisaties waar veel medewerkers een constante bijdrage moeten leveren aan een kwalitatief en kwantitatief hoge informatie- en communicatiestroom. Dankzij een hoogwaardige technologie en zeer gebruiksvriendelijke software, kozen vele gerenommeerde organisaties en instellingen de afgelopen periode voor de software van Green Valley.

///////////////////////////////////////////////