Fontys


Harry de Winter docent bij Fontys Bedrijfshogeschool

Media-ondernemer Harry de Winter zal, onder het motto: De Winter wijst je de weg?, een jaar lang als gastdocent verbonden zijn aan de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies (IEMES) van Fontys Bedrijfshogeschool in Tilburg.
donderdag 16 februari 2006 door
Harry de Winter, oprichter en 25 jaar directeur van IDTV (tv- productiebedrijf) en sinds 2002 van Wintermedia (media consultancy) en WinterSpelen (theaterproducties), wil zijn ruime ervaring delen met studenten die een marketingfunctie ambiëren in de entertainmentwereld. Vanaf studiejaar 2006/2007 verzorgt De Winter elke maand een workshop waarbij de studenten centraal staan. Aan de hand van vragen en opdrachten gaat hij in op de meest actuele ontwikkelingen in medialand. Zo laat hij studenten er zelf achter komen hoe je een succesvol ondernemer kunt worden.

Sinds twee jaar verzorgt Fontys Bedrijfhogeschool de hbo-bachelor opleiding International Event, Music & Entertainment Studies (IEMES). Mede door technologische ontwikkelingen en een steeds grotere behoefte aan `vermaak' ontwikkelt de entertainmentindustrie zich als een van de sterkste economische sectoren in Nederland en daarbuiten. Harry de Winter weet als geen ander telkens in te spelen op deze trend.