Gemeente Bernheze


Bijeenkomst woningbouwlocatie Beemdpark

Het woningbouwplan Beemdpark is gelegen aan de westkant van Heesch, ten noorden van de Beemdstraat, aansluitend aan de bestaande woonbebouwing. In het plan worden circa 50 woningen gerealiseerd, in verschillende prijsklassen. De eerste uitgifte van de woningen zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden vanaf het eerste kwartaal 2007. Het plangebied wordt ontwikkeld door woonmaatschappij Maasland. Bouwbedrijf Berghege zal de woningen bouwen.

Recent hebben woonmaatschappij Maasland en de gemeente Bernheze een realisatieovereenkomst ondertekend, waarmee het startschot is gegeven voor de planologische procedure. In het verleden zijn voor Beemdpark reeds eerder verkavelingen besproken op informatiebijeenkomsten. Door gewijzigde inzichten, waaronder een ander woningbouwprogramma is nu sprake van een nieuw plan.
Woonmaatschappij Maasland en het gemeentebestuur van Bernheze vinden het belangrijk om omwonenden van het plangebied en potentiële nieuwe bewoners van het plangebied goed te informeren over het plan Beemdpark. Daarnaast willen wij iedereen de mogelijkheid geven om gebruik te maken van het recht om formeel een inspraakreactie te geven. Daarom hebben wij ervoor gekozen een informatie- en inspraakavond te organiseren. Deze avond maakt formeel onderdeel uit van de planologische procedure (Artikel 19, lid 1).

De informatie- en inspraakavond vindt plaats op woensdag 22 februari 2006 om 20.00 uur in de Missezaal van Cultureel Centrum De Pas, De Misse 4 in Heesch. Wij nodigen iedereen die geïnteresseerd is in het plan Beemdpark uit voor het bijwonen van deze informatie- en inspraakavond.