Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 7 februari 2006

Afrekening liquidatie Woonwagenschap
Dit voorstel wordt voorgelegd aan de commissie Bestuur en Strategie (29 maart) en de raad (13 april 2006).

Vervanging uitrukkleding brandweer
De brandweer heeft nieuwe uitrukkleding nodig. Omdat deze moet voldoen aan de huidige wettelijke en arbotechnische eisen, is het duurder dan begroot. Daarom wordt de gemeenteraad om extra krediet gevraagd.

Brandweerpost Heeswijk-Dinther
Door het college van burgemeester en wethouders is een krediet van EUR 10.000,- verstrekt om alsnog een bestaand deel van de brandweerpost Heeswijk-Dinther in de lopende verbouwing te betrekken.

Cafferata Vuurwerk b.v., Nistelrode
Besloten wordt beroep in te stellen tegen het besluit van de provincie Noord-Brabant om een kortere veiligheidsafstand vast te stellen voor de vuurwerkopslag van Cafferata Vuurwerk in Nistelrode.

Structuurplan met bijbehorende strategische milieubeoordeling Heesch-west
Op 7 februari 2006 heeft het college van burgemeester en wethouders ingestemd met de reactie op de zienswijzen die bij de gemeente Bernheze binnengekomen zijn op het ontwerp structuurplan en ontwerp strategische milieubeoordeling Heesch-west. Deze reacties zijn opgenomen in het definitieve structuurplan.
Tevens heeft het college van burgemeester en wethouders besloten het definitieve structuurplan en bijbehorende strategische milieubeoordeling Heesch-west ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Op 23 februari 2006 zullen het structuurplan en de strategische milieubeoordeling tijdens een extra vergadering van de commissie Ruimtelijke Zaken besproken worden. Op 1 maart 2006 zullen de stukken aan de gemeenteraad worden voorgelegd. Ook hiervoor is een extra vergadering gepland. Beide vergaderingen zullen plaatsvinden in het gemeentehuis in Heesch, aanvang 19.30 uur.