1e persbericht van donderdag 16 februari 2006

Eindhoven, 16-02-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachten autoinbraak aangehouden

Op de Hugo van der Goeslaan zijn woensdagavond rond 21.20 uur een 41-jarige man uit Eindhoven en een 26-jarige man uit Valkenswaard aangehouden. Zij worden ervan verdacht ingebroken te hebben in autos. In hun voertuig trof de politie enkele navigatiesystemen en inbrekerswerktuig aan.

Helmond: Fietsendief aangehouden

Op de Mgr. Swinkelsstraat is woensdag omstreeks 22.30 uur een 18-jarige Helmonder aangehouden. De man was in het bezit van een gestolen fiets. De man is ingesloten voor verhoor.

Helmond: Auto gestolen

Tussen woensdag 15.00 en 16.00 uur is een auto gestolen vanaf het terrein van een autodealer aan de Varenschut. Uit een bureaula werden sleutels van een auto weggenomen die buiten op het terrein stond. De weggenomen auto is een blauwe Citroën C3 met het kenteken 26-PZ-SR.

Budel: Inbraak in woning

Donderdag tussen 00.00 en 5.25 uur is ingebroken in een woning aan de Poelruiter. Een deur werd opengebroken. Uit de woning zijn twee flessen whiskey weggenomen.

Nuenen: Inbraak woning

In een woning aan de Eeuw Driessestraat is donderdag tussen 15.30 en 17.15 uur ingebroken. De voordeur werd opengebroken. Uit de woning werden een flatscreen TV, een personal computer met flatscreen, sleutels en een portemonnee met bankpasje weggehaald.