AutoRai

Vijf jaar garantie op Mitsubishi Colt

(2/16/2006)
Mitsubishi biedt nu vijf jaar garantie op de Colt. Dit geldt voor alle uitvoeringen; de drie- en vijfdeurs, benzine- en dieseluitvoeringen, als ook voor de 150 pk sterke CZT. Hiermee onderscheidt het merk zich nadrukkelijk van de concurrentie, want deze garantietermijn is een unicum in autoland.
Mitsubishiâs staan bekend als duurzame en betrouwbare autoâs. Dit benadrukt Mitsubishi Nederland met het aanbieden van vijf jaar garantie op de Colt CZ3, de Colt CZT en de Colt 5-deurs. De koper krijgt hiermee gratis twee jaar extra garantie, bovenop de drie jaar fabrieksgarantie die Mitsubishi standaard op al haar modellen geeft.

Alternatief
Mitsubishi biedt de koper, als alternatief op het ijzersterke aanbod van een verlengde garantie, ook de mogelijkheid te kiezen voor een aantrekkelijke korting op het originele Colt-navigatiesysteem. Het lezen van het stratenboek of wegenkaart behoort daarmee voorgoed tot het verleden. Normaliter kost dit eenvoudig te bedienen en uitstekend werkende systeem ⬠1.795,-, maar nu zou het voor ⬠595,- geïnstalleerd kunnen worden. Een klantenvoordeel van niet minder dan ⬠1.200,-.

IJzersterk aanbod
De Mitsubishi Colt heeft sinds zijn introductie al menig hart gestolen en dat komt niet in de laatste plaats door de aantrekkelijke âHeartbeatâ uitvoering. Nu tijdelijk aangevuld met bovengenoemde vijf jaar garantie of het navigatiesysteem, speelt Mitsubishi met de Heartbeat een ijzersterke troef uit. Met zijn opvallende lichtmetalen velgen, kekke ronde mistlampen vóór en de buitenspiegels en stootstrips uitgevoerd in carrosseriekleur, is de auto een sportieve verschijning.
Het lederen stuurwiel en pookknop geven het interieur een luxe accent. Alle âHeartbeatsâ zijn verder o.a. uitgerust met ABS met EBD, 2 airbags, airconditioning, elektrisch bedienbare ramen vóór, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en een multifunctioneel en ruim interieur.
Is de uitrusting van de Mitsubishi Colt Heartbeat al hartslagverhogend, de prijs (verkrijgbaar vanaf ⬠13.199,-) zorgt pas echt voor opwinding.

De Colt laat in 2006 op meer fronten van zich spreken. Nog voor de zomer zal Mitsubishi de Colt familie verder uitbreiden met de aantrekkelijke Colt CZC coupé-cabriolet.

BedrijfsautoRAI.nl