Politie Zeeland


---


O-677-2006 Eenzijdig ongeval
Op de Abbekindersezandweg in Kloetinge vond woensdag om 20.42 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 24-jarige Rotterdamse automobilist reed in de richting van de Oostmolenweg en verloor de macht over zijn stuur. Hij sloeg met zijn voertuig over de kop en kwam ondersteboven in een akker terecht. De man had meer alcohol gedronken dan de toegestane hoeveelheid en kreeg een rijverbod van 2 uur. Zijn auto raakte zwaar beschadigd.

O-768-2006 Eenzijdig ongeval op de A58
Op de noordbaan van de A58 vond donderdag om 05.40 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 21-jarige Vlissingse automobilist haalde een andere personenauto in en verloor de macht over zijn voertuig. Hij kwam met zijn auto in de sloot terecht. De man bleef ongedeerd. Het voertuig kon, nadat dit uit de sloot gesleept was, op eigen kracht verder.

W-769-2006 Auto in de sloot op de A58
Op de zuidbaan van de A58 bij Arnemuiden raakte donderdag om 06.34 uur een 32-jarige automobilist uit Steenbergen met zijn auto in de sloot.
De man reed vanaf Arnemuiden in de richting van Goes. Hij raakte in de berm en verloor de controle over zijn voertuig. Hierdoor sloeg hij verschillende keren over de kop, raakte een verkeersbord en kwam in de sloot tot stilstand. De automobilist werd door het ambulancepersoneel onderzocht, maar had geen noemenswaardig letsel opgelopen. De auto werd geheel vernield.

O-770-2006 Autoruiten vernield
In de nacht van woensdag op donderdag werd in de Kalootstraat in Borssele de ruit van een bedrijfsbus vernield.
Uit de auto werd niets weggenomen, er is geen schadebedrag bekend.

In dezelfde nacht werd op de Molenvlietsedijk in Tholen de ruit van een autoportier vernield. Hiervan is geen schadebedrag bekend.


---- --