Personalia: Boonstra en Van der Lee naar Hay Group

Hay group

Zeist, 16 februari 2006
Personalia
Onlangs zijn bij Hay Group in dienst getreden Alrik Boonstra en Willem van der Lee.

Drs. Alrik Boonstra (35) is senior consultant en zal zich onder meer richten op het verder versterken van de activiteiten van Hay Group in de financiële en professionele dienstverlening en ook de consumentengoederenindustrie. Hij was tot voor kort Trade Development Director Benelux bij PepsiCo. Daarvoor werkte Boonstra bij Unilever in diverse commerciële- en management functies. In deze rollen is hij onder meer verantwoordelijk geweest voor het (verder) professionaliseren van de commerciële disciplines en het opzetten, ontwikkelen en managen van slagvaardige commerciële organisaties in een sterk veranderende markt.

Drs. Willem van der Lee (41) is managing consultant. Hij zal zich bezig houden met het verder versterken van de activiteiten van Hay Group in de FMCG en retail sectoren. Willem van der Lee heeft de afgelopen jaren bij Heineken en Ahold gewerkt in diverse internationale HRM en Organisation Development posities. Hij heeft zich gespecialiseerd in vraagstukken rond internationale organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Hij besteedt hierbij veel aandacht aan het effectiever maken van teams.

=====
Hay Group is een wereldwijd adviesbureau. Samen met het management van organisaties maken we de strategie concreet. We ontwikkelen talent, zorgen dat mensen effectiever werken en dat ze gemotiveerd zijn om optimaal te presteren. Met 82 kantoren in 47 landen werken we voor ruim 7000 klanten. Onze klanten komen uit de publieke en private sector en staan voor uiteenlopende uitdagingen. Ruim 60 jaar staan wij bekend om ons gedegen onderzoek en het grondige karakter van ons werk. Klanten leveren we een vernieuwende kijk op hun eigen organisatie, een efficiënte aanpak en op duurzame resultaten.