Ingezonden persbericht


Persbericht

FileNet Web Site Manager biedt dynamisch en optimaal beheer van webcontent

Amstelveen, 16 februari 2006 - - FileNet Corporation (Nasdaq:FILE), marktleider op het gebied van Enterprise Content en Business Process Management-oplossingen, komt met FileNet Web Site Manager waarmee de gebruiker vanaf een enkel platform webcontent kan personaliseren en afstemmen op een specifieke doelgroep. De nieuwe oplossing levert en beheert content voor een verscheidenheid aan wereldwijde en lokale websites van een organisatie. Hierdoor is webcontent zeer efficiënt en up-to-date naar meerdere business kanalen te versturen, terwijl organisaties strikte controle houden over de werking van alle content en de wijze en kwaliteit waarop de content wordt aangeboden. FileNet Web Site Manager is onderdeel van de FileNet P8 Web Content Management suite.

Het beheer verloopt via een gebruiksvriendelijke interface of rechtstreeks in FileNet P8, portal omgevingen, Microsoft Office of Share Point omgevingen. De oplossing biedt tevens mogelijkheden voor multi-site content beheer. Organisaties kunnen lokale content in een meertalige omgeving beheren, terwijl ze voldoen aan de algemene branding- en websitestructuren. Ook is contentbeheer mogelijk voor meerdere kanalen in meerdere formats en het ondersteunt snelle ontwikkeling en lancering van microsites voor specifieke web- of mediacampagnes.

Door de aanvulling van FileNet Web Site Manager is er nu een zeer complete FileNet P8 Web Content Management (WCM) suite van oplossingen die voldoen aan de eisen die organisaties stellen aan webcontentbeheer.

"Organisaties zetten steeds meer op in- en externe websites en in de meeste gevallen vragen de grote hoeveelheden aan content en het constante updaten om handmatige processen. De opleving in populariteit van WCM is onder meer toe te schrijven aan de toename in de hoeveelheid content waar binnen organisaties toegang toe is vereist, het aantal te onderhouden sites en te ondersteunen bedrijfsprocessen", stelt Lou Latham, principal research analist Gartner in zijn recente onderzoeksrapport (1).

FileNet P8 Web Content Management suite

Naast FileNet Web Site Manager bestaat deze suite uit FileNet Document Publisher en FileNet Site Publisher. Klanten kunnen op basis van hun eigen wensen en behoeften de FileNet WCM-oplossingen met elkaar combineren. De suite maakt gebruik van een enkel bronmodel voor contentbeheer. Gebruikers kunnen dus vanuit één onderliggend contentitem publiceren naar meerdere doelgroepen, via meerdere kanalen, in verschillende formats en talen.

Met FileNet Document Publisher kunnen gebruikers - zonder dat specifieke kennis van web publishing technologie is vereist - automatisch documentgebaseerde content publiceren naar meerdere 'communities'. FileNet Site Publisher maakt procesgerichte webcontent direct beschikbaar via websites, wanneer en waar het noodzakelijk is, zodat de juiste informatie op het juiste tijdstip toegankelijk is voor de gebruiker.


1. Gartner, Inc., "New Demands Have Revived Web Content management" by Lou Latham, January 13,2006.

FileNet BV - Bouwerij 34-36, 1185 XX Amstelveen

Tel.: 020 543 1345, fax: 020 543 1363, internet: www.filenet.com

Over FileNet BV

FileNet Corporation (NASDAQ: FILE) ondersteunt met haar Enterprise Content Management (ECM) oplossingen organisaties bij het nemen van snellere en betere beslissingen door essentiële bedrijfscontent en -processen te beheren, te automatiseren en te stroomlijnen. Organisaties kunnen hierdoor concurrentievoordeel behalen én behouden en beschikken tevens over de connectiviteit naar andere (informatie)systemen, hetgeen vereist is voor een optimaal en integraal bedrijfskritisch besluitvormingsproces. Sinds de oprichting van FileNet in 1982 hebben meer dan 4.000 organisaties, waaronder ruim driekwart van de Fortune 100-bedrijven, FileNet-oplossingen ingezet om 'mission critical' content en processen optimaal te beheren. Het hoofdkantoor van FileNet is gevestigd in Costa Mesa, Californië. De organisatie levert haar innovatieve ECM-oplossingen in meer dan 90 landen via de eigen wereldwijde sales-, service- en supportorganisaties en tevens via het FileNet ValueNet® Partner-netwerk van resellers, system integrators en applicatieontwikkelaars.


---



Ingezonden persbericht