Gemeente Den Helder

16-02-2006 Wie ben ik? Speuren naar dieren op de kinderboerderij in de Donkere Duinen

Wat doet het varken met zijn wroetschijf? Kunnen mensen net zo goed horen als konijnen? En kun jij ook zo grappig lopen als een eend? Op deze en nog veel meer vragen vind je een antwoord met het speurspel Wie ben ik? van De Groene Poolster.

Veel inwoners van de gemeente Den Helder brengen regelmatig een bezoekje aan de dierenverblijven in de Donkere Duinen aan de Jan Verfailleweg. Maar wie wonen er eigenlijk op deze Helderse kinderboerderij? Aan de hand van mysterieuze fotos breng je een bezoek aan diverse dieren en ontdek je allerlei wetenswaardigheden over deze interessante bewoners van de kinderboerderij.

Wie ben ik is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar, maar is ook voor volwassenen een waar feest. Het spel is tot en met 10 maart 2006 gratis te downloaden op www.groenepoolster.nl. Voor 0,50 is Wie ben ik? ook te koop bij De Groene Poolster aan de Pasteurstraat 6. Openingstijden: maandag, woensdag en donderdag van 12.30 tot 16.30 uur. Zet je speurneus op en kom naar de Donkere Duinen. De dieren wachten op je!