Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 16 februari 2006

Het huis van de heer beloont vakkenvullers, beveiligers, chauffeurs en schoonmakers

Moet jij in het weekend ook vroeg je nest uit voor een schamel salaris? Vanaf zaterdag kun je jouw weekendjob nomineren als absolute 'klotebaan' in Het Huis van De Heer met Sander de Heer op 3FM. Elke zaterdag en zondagochtend wordt tussen 07.00 uur en 10.00 uur het werk van een luisteraar uitgeroepen tot 'klotebaan'. Hij of zij krijgt een klotebaanvinjet en wordt genomineerd voor de ultieme hoofdprijs: Sander komt jouw baantje een weekend overnemen.

Moet je een terrein beveiligen waar het hele weekend niemand komt? Sta je altijd ingeroosterd om op zondagochtend ouwe mannetjes te wassen? Heb je altijd tegenwind als je de krant moet bezorgen op zaterdagochtend of moet je stinkende stallen uitmesten? Terwijl de meeste Nederlanders lekker uitslapen in het weekend, is er al een hoop bedrijvigheid op de vroege morgen omdat we zonodig een 24-uurs economie draaiende willen houden. Een steuntje in de rug kun je dan wel gebruiken. Sander de Heer: 'Vroeg opstaan in het weekend is afschuwelijk, gelukkig heb ik een leuke job, maar ik heb te doen met al die luisteraars die zo vroeg uit de veren moeten voor dingen die best kunnen wachten'.

Het Huis van De Heer is elke zaterdag en zondag tussen 07.00 en 10.00 uur op 3FM de plek waar je wakker wordt in het weekend.

Meer informatie: BNN Communicatie
Ingrid Timmer, tel: 035-6555321, fax: 035-6555322, mail: ingrid.timmer@bnn.nl