Politie Zeeland


---


W-771-2006 Snelheidscontroles
De politie heeft donderdag op verschillende locaties gecontroleerd op snelheid.
Op de Nieuwe Vlissingseweg te Middelburg werd vandaag gecontroleerd tussen 09.00 en 11.00 uur. Hier passeerden 470 voertuigen waarvan 21 harder reden dan de toegestane 80 km.
Op de Schroeweg in Middelburg werd donderdagmiddag gecontroleerd. Van de 659 gecontroleerde voertuigen reden 78 te hard. Op de A58 ter hoogte van Nieuw en Sint Joosland passeerden 1759 voertuigen, 116 reden harder dan de toegestane 120 km.


O-772-2006 Gereedschap gestolen uit bedrijfsauto
In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken in een bedrijfsauto die stond geparkeerd aan de Kalootstraat in Borsselen.
Nadat een ruitje was vernield, werd gereedschap ter waarde van enkele honderden euro's weggenomen. Braakschade is onbekend.

Z-773-2006 Terneuzenaar gewond bij eenzijdig ongeval
Een 49-jarige Terneuzenaar is donderdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.
De man reed rond 15.30 uur over de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen toen hij door nog onbekende oorzaak in de linkerberm raakte. Na een stuurcorrectie botste hij aan de rechterzijde tegen een tweetal bomen.
De 49-jarige bestuurder raakte hierbij gewond en werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en uiteindelijk per traumahelicopter overgebracht naar een ziekenhuis in Gent. Zijn auto raakte bij het ongeval geheel vernield. De weg is circa anderhalf uur afgesloten geweest voor alle verkeer.

Z-774-2006 Auto beschadigd door afvallende lading
Op de N252 te Sluiskil is donderdagmiddag de auto van een 28-jarige vrouw uit de gemeente Sluis beschadigd geraakt door afvallende lading.
Rond 15.00 uur kwam haar een personenauto met aanhangwagen geladen met hout tegemoet gereden. De vrouw zag de aanhangwagen slingeren en week uit naar rechts. Tijdens het passeren viel een deel van de lading hout op het wegdek waarna de automobiliste over het hout reed. De bestuurder van de auto met aanhangwagen is doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. De 28-jarige vrouw heeft met behulp van omstanders het hout van de weg gehaald.

---- --