Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Webwereld biedt dagelijkse podcast

Haarlem, 16 februari 2006 - ICT nieuwssite Webwereld introduceert vandaag een dagelijkse podcast met IT-headlines. Webwereld breidt hiermee zijn informatievoorziening uit met een nieuwe distributievorm. Naast de nieuwsberichten op de site is het reeds mogelijk om via de nieuwsbrief, rss-feed en pdf-specials van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied op de hoogte te worden gehouden.

De podcast is een aanvulling op de dienstverlening aan Webwereld-bezoekers. Het ICT-nieuws zal dagelijks door middel van een Engelstalige samenvatting worden doorgenomen. Afhankelijk van het nieuwsaanbod zullen er 4 tot 10 berichten per dag verschijnen.

Laurens Verhagen, chefredacteur van Webwereld: "Met behulp van de podcast is de lezer dagelijks snel op de hoogte van wat er speelt op ICT-gebied. Door te abonneren op een podcast, kan iedere lezer automatisch elke dag het laatste nieuws beluisteren: op het werk, thuis en onderweg."

De dagelijkse podcast van Webwereld is een volgende stap van IDG Nederland om de crossmediale strategie voor zijn merken gestalte te geven.

­-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redacties (

Ingezonden persbericht