Gemeente Dordrecht


---

Tot en met weekend gedeeltelijke afsluiting

Werkzaamheden rond Albert Schweizer ziekenhuis Dordwijk


De werkzaamheden rond het Gezondheidspark komen dezer dagen in een belangrijk stadium. Dat noodzaakt enkele malen tot tijdelijke omleidingen en afsluitingen. Zo is de Karel Lotsyweg - noord tot en met zondag 19 februari en de Overkampweg van west naar oost op 18 en 19 februari afgesloten voor het autoverkeer. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven. Het gebied blijft WEL bereikbaar met het Openbaar Vervoer.
De Karel Lotsyweg - noord is tot en met zondag 19 februari afgesloten en het verkeer wordt omgeleid over de Hugo van Gijnweg, Galileïlaan en Kapteynweg. Als de weergoden meewerken is de Karel Lotsyweg vanaf maandag 20 februari 06.00 uur weer voor beide richtingen open.

Overkampweg richting Dubbeldam
De Overkampweg (van west naar oost) is op 18 en 19 februari 2006 geheel afgesloten voor verkeer. Het ziekenhuis en de sportvoorzieningen zijn vanaf de Overkampweg niet bereikbaar, maar wel via de Hugo van Gijnweg, Galileïlaan en Kapteynweg.

Automobilisten die naar Dubbeldam moeten, wordt sterk aangeraden de N3 / Provinciale weg te nemen. Men kan Dubbeldam wel uit via de Overkampweg.

Werkzaamheden Gezondheidspark
De werkzaamheden, die de komende dagen worden uitgevoerd hebben te maken met de aanleg van de nieuwe wegen voor het Gezondheidspark. Overigens ook de komende jaren wordt volop gewerkt en gebouwd aan het Gezondheidspark en de Sportboulevard. Dat leidt de komende jaren regelmatig tot nieuwe omleidingsroutes en - als het niet anders kan - afsluitingen.

Redactie
Leo den Otter
Bestuursvoorlichter

telefoon 06-51373482

email l.den.otter@dordrecht.nl

Informatie
Arie den Dekker
Ingenieursbureau Dordrecht
telefoon (078) 639 66 00