Ingezonden persbericht


'Evenementenhal' MOTORbeurs Utrecht 2006 vol spectaculaire motoractiviteiten

Publicatiedatum: 19-01-2006

Persbericht
Utrecht, 19 januari 2006

Trial, slipparcours, quadbaan, modeshows, motorquiz, pitlane, motorlifestyle, steile wand

Tijdens de komende MOTORbeurs Utrecht zijn er weer volop spectaculaire motoractiviteiten in de 'Evenementenhal' 12! De vele tienduizenden motorliefhebbers die op deze allesomvattende nationale motormanifestatie worden verwacht kunnen volop genieten van o.a. demonstraties Trial, of zich wagen op een slipparcours of de Quadbaan. Nieuwe fenomenen zijn o.a. de spetterende Modeshows, de Motorquiz en de 'Pitlane', een presentatie vol motorlifestyle met Daverende Dames activiteiten. Natuurlijk staat de nostalgische Steile Wand weer opgesteld met kunst- en vliegwerk van Hennie Kroeze en zijn mannen, want oude glorie vergaat niet. MOTORbeurs Utrecht wordt gehouden van donderdag 16 tot en met zondag 19 februari 2006 in hallen 7 tot en met 12 van de Jaarbeurs Utrecht.

Alex van den Broek laat zijn ongelofelijke Trial kunsten zien op een parcours vol moeilijk te nemen obstakels. De liefhebbers kunnen hier ook zelf de trial-uitdaging aangaan en op de motor, met adviezen van Alex zelf, de spanning ervaren van deze zeer speciale tak van motorsport.

Spekgladde ondergrond
De KNMV demonstreert na het overweldigende succes van vorig jaar wederom hoe de motor op de speciaal geprepareerde slipbaan overeind kan worden gehouden. Op de spekgladde ondergrond wordt overduidelijk wat de gevolgen zijn van een wegslippend voor- of achterwiel op de bestuurbaarheid van een motorfiets, met en zonder gebruikmaking van ABS. Uiteraard onder veilige omstandigheden en onder professionele begeleiding van de KNMV instructeurs. Op de Quadbaan verzorgt het team van Ronald Molenaar verrassende demonstraties en ook hier kunnen bezoekers zelf de opstap wagen. Leuk voor jong en oud.

Schitterende modeshows
De schitterende modeshows zijn dagelijks op het hoofdpodium, met medewerking van importeurs van motorkleding als REV' It en Lookwell. Op een stevige beat showen professionele modellen swingend de nieuwste kleding, modieus, superstoer en bovenal veilig. De bezoekers krijgen een duidelijk beeld van het meest actuele assortiment, voor elk type motorrijder wat wils. En uiteraard veel aandacht voor motorkleding voor vrouwen!

Motorquiz
Tussen de shows door kunnen de bezoekers meedingen naar leuke prijzen bij de grootse Motorquiz. Spreekstalmeester is Diederik de Vries, motorsportcommentator bij Eurosport, organisator van vele motorevenementen dus de aangewezen persoon om de kennis op motorgebied te testen.

'Pitlane' activiteiten, motorlifestyle
De 'Pitlane' is een primeur op MOTORbeurs Utrecht. In de 'Pitlane' met tenten vol Motorlifestyle is van alles te zien en te beleven wat met Motorrijden te maken heeft. Wat vinden bezoekers hier allemaal?
- Het MotorSleutel Atelier, hoe leer je zelf sleutelen aan je motor, ook voor vrouwen!
- Heerlijke Motorsportmassage, lekker ontspannen na zwaar ritje door de kou.
- Het Lookwell Motorpak NaaiAtelier, hoe komt een fraai motorpak tot stand? Een kijkje achter de schermen van een groots Nederlands merk.
- Bodypaint MotorArt, mooie vrouwen in 'motorkleding'...
- Het MotorPodium, met verhalen over avontuurlijke motortochten over de hele wereld, rijvaardigheidstrainingen, GPS Workshops, de Desert Cops en Vicki Gray interviewt stoere dames uit de motorwereld
- MotoArt, de 'Kunst' van het motorrijden, met de kunstenaar live aan het werk
- Dragrace verhalen en motorgekte van Herman Jolink
- En nog veel meer...!

Openingstijden
De openingstijden van MOTORbeurs Utrecht 2006 zijn op donderdag 16 februari en vrijdag 17 februari van 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag 18 februari en zondag 19 februari van 10.00 tot 18.00 uur. Toegangskaarten kunnen met ¤ 3 korting (dus slechts ¤ 10 i.p.v. ¤ 13) worden besteld op www.motorbeursutrecht.nl met bovendien kans op een spectaculaire prijs: een prachtige MV Agusta Brutale. Kaarten zijn ook te koop bij diverse grote dealers die deelnemen aan MOTORbeurs Utrecht. Zie voor de adressen en de actievoorwaarden www.motorbeursutrecht.nl

Meer informatie: Motor Events BV, tel: 0900 - 52272387 (lokaal tarief).

Noot voor de redactie (