Gemeente Borger-Odoorn


14-02-2006
BORGER-ODOORN PRESENTEERT TOERISTISCHE GIDS 2006

Op donderdag 16 februari om 11.00 uur presenteert toeristisch Borger-Odoorn de eerste editie van haar toeristische gids Borger-Odoorn, aangenaam. De presentatie vindt plaats in diner-café Bussemaker, Zuiderhoofdstraat 1 in Exloo.

De gids die haar gasten uitnodigt voor een aangename kennismaking met Borger-Odoorn is tot stand gekomen door nauwe samenwerking van ondernemers, de VVV en de gemeente.
Het boekje is bedoeld voor gasten die de weg naar Borger-Odoorn al hebben gevonden en geboekt hebben voor één of meer toeristische overnachtingen in één van de verblijfsaccommodaties in de gemeente. Zij krijgen de gids als een cadeautje na aankomst op hun overnachtingadres.

Leidraad en gids
Het boekje fungeert als gids langs de vele bezienswaardigheden in de gemeente maar voert de lezer ook langs het brede aanbod van activiteiten dat het bedrijfsleven biedt. De toeristische producten van Borger-Odoorn worden in de gids op subtiele wijze aangeprezen door een speciaal daarvoor 'ingehuurde' figuur die tijdens de presentatie op 16 februari zijn intrede doet.
De samenwerking met het bedrijfsleven heeft op speciale wijze gestalte gekregen, niet in de vorm van advertenties maar in de vorm van in de tekst verweven informatie.
Het samenwerkingsverband van bedrijven en instellingen in de gemeente Borger-Odoorn hoopt dat de nieuwe gids bijdraagt aan het aangenaam verpozen van de gasten.