Ingezonden persbericht

AFAS ERP Software stelt Profit Accountancy beschikbaar via ASP

LEUSDEN, 20060216 -- Leusden, februari 2006 - AFAS ERP Software B.V. uit Leusden stelt de volledige functionaliteit van Profit Accountancy beschikbaar via internet (ASP). Op deze manier kunnen kantoren op een eenvoudige en goedkope manier werken met de software, zonder hardware-investeringen en zonder installaties en updates. Dit past geheel in de visie van AFAS: betaalbare ERP software voor iedereen.


Dienstverlening en communicatie
De dienstverlening van accountants aan hun cliënten is aan veranderingen onderhevig. Cliënten willen namelijk sneller beschikken over de benodigde rapportages en méér inhoudelijk advies krijgen. Profit Accountancy Online geeft de accountant de mogelijkheid om de communicatie met zijn cliënten te verbeteren door gezamenlijk in één omgeving te werken, waarbij de volledige accountancyfunctionaliteit beschikbaar is.

Volledige functionaliteit online
De Profit-software wordt op een externe server bij het RDC (Rai Data Centrum) beschikbaar gesteld. Het RDC beheert de software en de licentie, zodat de klant altijd met de laatste versie werkt en geen omkijken heeft naar het installeren van patches, updates en back-ups.
Belangrijk is dat wanneer de klant gebruik maakt van Profit Accountancy Online, hij ook meteen de eigenaar van de vastgelegde gegevens is. Bij veel andere ASP-producten bestaat daar onduidelijkheid over, niet bij Profit Accountancy Online. Als de klant besluit het abonnement op te zeggen, of als de leverancier onverhoopt wegvalt, hoeft de klant zich geen zorgen te maken. De continuïteit is gewaarborgd.

Profit Accountancy Online 30 dagen gratis proberen
Vanwege de lancering van Profit Accountancy Online kan de klant een gratis proefabonnement van 30 dagen kan afnemen. Na deze proefperiode wordt contact opgenomen en besproken of het proefabonnement omgezet kan worden in een jaarabonnement.

Over AFAS
AFAS ERP Software is een softwareleverancier met meer dan 10.000 klanten en bijna 200 medewerkers. AFAS ontwikkelt geïntegreerde softwareoplossingen voor onder andere de accountancypraktijk, onder de naam Profit.
AFAS heeft al ruim 20 jaar ervaring in de accountancybranche en een uitgebreide inhoudelijke kennis van de markt. Meer dan 600 accountants- en administratiekantoren, waarvan enkele zeer grote, werken naar tevredenheid met Profit. Mede doordat AFAS intensieve contacten onderhoudt en inspraaksessies organiseert met haar cliënten in de accountancywereld, worden vragen en wensen altijd serieus en zorgvuldig behandeld. Zo is een totaaloplossing ontworpen die geheel is toegesneden op de moderne accountancypraktijk.
AFAS is als eerste én enige softwarebedrijf in Nederland ITO-gecertificeerd. Dit houdt in dat het servicecenter de klanten snel en klantvriendelijk te woord staat. In mei 2005 heeft AFAS uit handen van de certificeringsinstantie Bureau Veritas (BVQI) het ISO 9001:2000 certificaat ontvangen. Met het behalen van ISO heeft AFAS bewezen dat zij werkt volgens voorafgesproken procedures, werkwijzen en regels die allen geborgd zijn met behulp van de eigen ERP software van AFAS: Profit.



AFAS ERP Software B.V.