Ingezonden persbericht

Nevenvestiging amersfoort ondersteunt kwaliteitsambities digihuis

AMERSFOORT, 20060216 -- Groningen - ICT-dienstverlener Digihuis in Groningen breidt uit met een vestiging in Amersfoort. Aanleiding daartoe is de in Midden-Nederland sterk groeiende vraag naar de diensten van Digihuis. Aan klanten in dit deel van het land kan vanuit Amersfoort nu hetzelfde kwaliteitsniveau worden geboden als aan die in Noord-Nederland.


Demmy Deetman, algemeen directeur van Digihuis, neemt de leiding van de Amersfoortse vestiging aan de Printerweg 10 op zich. Hij verklaart waarom Digihuis in het huidige marktklimaat succesvol kan opereren.
"Wij zijn in de eerste plaats technisch adviseur en kunnen daarbij bogen op uitgebreide en gespecialiseerde kennis van ICT-infrastructuren en -verbindingen. Wij leveren oplossingen op het gebied van Internetverbindingen, de koppeling van bedrijfsvestigingen, telewerken, hosting, Managed Services, outsourcing en glasvezelinfrastructuren. Daarmee onderscheiden we ons van de gemiddelde reseller voor wie het uitsluitend leveren van producten centraal staat. Onze aanpak verklaart meteen waarom we grote waarde hechten aan korte lijnen met onze klanten. Wij onderhouden langdurige relaties met ze; we zijn hun partner. Bovendien vereisen files dat we fysiek bij onze klanten in de buurt zijn."

De ambitie om verder te groeien, is een tweede motief voor de uitbreiding van Digihuis. Commercieel directeur Richard Giezen zegt daarover: "Op korte termijn breiden we ons team uit met consultants uit de regio Midden. Daarnaast profileren we ons vanuit deze vestiging nadrukkelijker met onze dienst Managed Services. Wij hebben een beproefd model voor managed services geïmplementeerd. Voor dit model, in combinatie met onze hoogwaardige dienstverlening en flexibele kostenstructuur, groeit de belangstelling momenteel sterk. De loyaliteit van onze huidige klanten en het grote vertrouwen dat onze partners Lenovo, IBM en Cisco in ons stellen, bevestigen dat."

EINDE PERSBERICHT




Edith Meeuwis