Colo, vereniging kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven

Bredewater 8 Postbus 7259 2701 AG Zoetermeer Tel. (079) 352 30 00 Fax (079) 351 54 78 E-mail: colo@colo.nl

Werken & Leren

:: 16 Feb 2006

Kenniscentra nu ook op www.onderwijsincijfers.nl

Vanaf heden zijn ook de Kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven aan de website www.onderwijsincijfers.nl toegevoegd. Onderwijs in Cijfers biedt informatie over o.a. deelnemers per kenniscentrum, aantallen erkende leerbedrijven e.d. Alle cijfers zijn vrij toegankelijk. Van elk kenniscentrum worden cijfers van de vijf meest recente jaren getoond.
Via de rapportagefunctie zijn alle overzichten en grafieken te selecteren. Op deze manier kan voor elke selectiemogelijkheid een rapportage samengesteld worden die voor verschillende doeleinden te gebruiken is.
Onderwijs in Cijfers is een website in ontwikkeling. Een ontwikkeling waarin ruimte is voor wensen en behoeften van de kenniscentra zelf. Deze kunnen kenbaar gemaakt worden via de website. CFI bekijkt vervolgens samen met Colo of aan de wensen voldaan kan worden. Onderwijs in Cijfers is te vinden op de site
www.onderwijsincijfers.nl (keuze 'bve' aanvinken, keuze 'kenniscentra' aanvinken, op 'zoeken' klikken en nogmaals op 'zoeken' klikken).