Time : 12:21:12 PM
Date : Wednesday, February 15, 2006
Sender Name: promotie binnenvaart vlaanderen

Land van Maas en Schelde op Belgian Boatshow en HISWA

Kom mee grenzeloos genieten in het Land van Maas en Schelde

Het Land van Maas en Schelde nodigt u uit op de Belgian Boatshow op 17 februari 2006 en op de HISWA op 2 maart 2006. Op beide beurzen zullen wij met een stand vertegenwoordigd zijn.

Wij bieden u hier, naast een informatieve presentatie, alvast de kans in te schrijven voor onze speciale grensoverschrijdende persreis op 20 april 2006. Tijdens deze persreis laten wij u letterlijk en figuurlijk proeven van wat het Land van Maas en Schelde zowel op nautisch, toeristisch en gastronomisch vlak te bieden heeft.

Op beide beurzen ligt voor u een persmap en een verrassingpakket op u te wachten. Indien u niet op de Belgian Boatshow aanwezig kunt zijn, aarzel dan niet om ons te bezoeken op de HISWA. Via bijgaande inschrijfkaart kunt u zich aanmelden. Na uw aanmelding ontvangt u een routebeschrijving, het programma en een toegangskaart.

Kom mee grenzeloos genieten in het Land van Maas en Schelde

'Het Land van Maas en Schelde' is de grensoverschrijdende toeristische regio van het Benelux Midden Gebied, een regio met een ongelooflijk aanbod aan recreatieve, culturele, sportieve en gastronomische mogelijkheden. En dit zowel voor de toervaarder als voor de fietser...

De nieuwe Toeristische Vaargids 'Toervaren in het Land van Maas en Schelde' is sinds januari 2006 uit en licht al een tipje van de sluier op. De gids biedt een overzicht van zowel de nautische als de toeristische mogelijkheden van het gebied. Dit gebied is overigens ook ontsloten door het handige fietsknooppuntensysteem en is dus ook voor de fietser een echte aanrader.

Onder de naam 'het Land van Maas en Schelde' promoten Toerisme Limburg (BE) Brabants Bureau voor Toerisme (NL), Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Vlaams Brabant, Samenwerkende VVV's Limburg (NL), Toerisme Vlaanderen en Promotie Binnenvaart Vlaanderen samen met het bedrijfsleven het grenzeloze toerisme. Dit doen de zeven partners via een uitgebreide website, een wervende overzichtskaart, publicaties in diverse media en de aanwezigheid op verschillende watersport- en andere beurzen. Het Land van Maas en Schelde nodigt u uit om van dichtbij kennis te maken met dit bijzonder boeiende toeristische grensgebied.

U heeft verschillende mogelijkheden:

Programma

Belgian Boatshow
17 februari 2006
9.30-13.00 uur

Naast aanwezigheid met de stand van het Land van Maas en Schelde vindt er op de Belgian Boatshow ook in het kader van het Interregproject Beleef het Water het symposium 'Samenwerking werkt'! plaats. Tijdens dit symposium zal onder andere aandacht zijn voor de nieuwe uitgave van de toeristische vaargids en grensoverschrijdende promotie.

Voor het totale programma verwijzen wij u naar
www.landvanmaasenschelde.com (pers).

HISWA
2 maart 2006
15.00-17.00 uur

Indien u de Belgian Boatshow gemist heeft, verwelkomen wij u graag tijdens de perspresentatie op de HISWA. Tijdens deze korte presentatie besteden wij aandacht aan de nieuwe uitgave van de Toeristische Vaargids 'Toervaren in het Land van Maas en Schelde'. Daarnaast belichten wij de grensoverschrijdende samenwerking bij de promotie van water en land en de middelen die daarvoor worden gebruikt. Het geheel wordt afgesloten met een borrel op de stand van het Land van Maas en Schelde.


---------------------------

U mag een verrassend infopakket voor me klaarleggen, want ik zal een bezoek aan het Land van Maas en Schelde brengen op .....

Belgian Boatshow
HISWA

Mail of fax zo snel mogelijk terug naar:
Brabants Bureau voor Toerisme
Statenlaan 4
5042 RX Tilburg

t.a.v. Ilse van der Voorden
I.vanderVoorden@bbt.nl
Tel: +31 134656720
Fax: +31 134656717