Gemeente Tilburg

Tilburgse kunstenaars op de kamer van burgemeester Ruud Vreeman

Tilburg, februari 2006

Onderwerp
Uitnodiging opening
expositie

Geachte heer, mevrouw,

Paul Bogaers is een Tilburgse kunstenaar die gebruik maakt van het medium fotografie. Hij zal mijn werkkamer inrichten met zijn kunstwerken. Graag nodig ik u uit het resultaat te bekijken. De officiële opening van de Kamerexpositie vindt plaats op vrijdag 17 februari 2006 om 17:00 uur.

De expositie zal geopend worden door psycholoog en kunstenaar Wim Verhoeven. Hij is tevens projectleider van stichting Kunstmaan. Hij zal tijdens de opening zijn licht laten schijnen over het functioneren van kunst binnen de menselijke psyche. Ik hoop dat u hierbij aanwezig wilt zijn.

Paul Bogaers verkent in zijn werken de mogelijkheden van het combineren van beelden met beelden, teksten met teksten of beelden met teksten. Deze bijzondere manier van werken levert zeer intrigerende en onalledaagse kunstwerken op.

Meer informatie over Paul Bogaers is te vinden op zijn persoonlijke internetsite: www.paulbogaers.com.

Ik hoop dat uw belangstelling is gewekt en dat ik u mag begroeten in mijn kamer, Stadhuisplein 130, op 17 februari

Met vriendelijke groet,

Ruud Vreeman.

---- --
Kamerexpositie

Tilburgse kunstenaars op de kamer van burgemeester Ruud Vreeman

Paul Bogaers
18 februari t/m 12 mei 2006

Officiële opening op vrijdag 17 februari 2006 om 17.00 uur. Voor publiek te bezichtigen op de volgende vrijdagen: 3 maart, 7 april en 12 mei van 15.00 tot 17.00 uur. www.paulbogaers.com www.tilburg.nl/vreeman Stadhuisplein 130, Tilburg

---- --