Llink


Rotterdam, 16 februari


- PERSBERICHT -

Gun Wim-lex zijn fallus

Überseksueel award bij Llinke Soep

Najib Amhali , Chris Zegers of Kroonprins Willem-Alexander. Wie grijpt de titel Überseksueel van het Jaar en ontvangt de Fallus met het geitenwollenmutsje? Radio 1 programma Llinke Soep is opzoek naar de meest sexy, dynamische, slimme én maatschappelijk betekenissvolle man van Nederland. In de eerste peilingen doet cabaretier Najib Amhali goede zaken, hij wordt op de voet gevolgt door Chris Zegers. Andere grote kanshebbers: Wouter Bos en onze Krooprins Willem-Alexander. Llinke Soep is iedere vrijdag te beluisteren om 20:00 op Radio 1.

Cabaretier Najib Amhali voert de lijst van Überseksueel mannen aan met een percentage van maar liefst 30.6%. Najib wordt op de voet gevolgt door traveller Chris Zegers die met 26.8% op de tweede plek te vinden is. Wouter Bos en Prins Willem-Alexander staan wat tegenvallend in de middenmoot. Gun jij Willem-Alexander zijn Fallus met het geitenwollenmutsje, breng dan je stem uit op www.llink.nl.

LLinke Soep is vrijdag 17 februari om 20:00 uur te horen bij Radio 1. Llinke Soep is een programma LLiNK. LLiNK maakt programma's over mondiale verhoudingen, mensenrechten, dierenrechten, natuur en milieu. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT




Llink