AEGON

AEGON flink in de prijzen bij S&P Cash Fund Awards 2006

AEGON heeft op 16 februari maar liefst vier awards gewonnen tijdens het Standard & Poor's Cash Fund Awards Gala 2006 in Amsterdam.

AEGON kreeg de Award in de categorie âSpecialized Groupsâ over de periode van vijf jaar en drie Awards voor obligatiefondsen over de periode 1, 3 en 5 jaar. Daarnaast is er een aantal tweede en derde plaatsen bereikt door de beleggers van AEGON.

AEGON kwam net als in 2005 als één van de grote winnaars van de Standard & Poorâs Cash Fund Awards Gala uit de bus. Volgens het juryrapport heeft AEGON met zijn beleggingsfondsen een zeer consistente performance behaald in de betreffende periode. Dit resultaat is te danken geweest aan de discipline van strakke, doordachte processen en aan de creativiteit van kleine, slagvaardige teams van beleggers.

Standard & Poorâs wordt wereldwijd erkend en geaccepteerd als toonaangevende rating agency en is normstellend op de financiële markten. De prestigieuze Standard & Poorâs Cash Fund Awards zijn bestemd voor de best presterende beleggingsfondsen en vermogensbeheerders op de Nederlandse markt. Zes awards worden uitgereikt aan de beste fondsen over 1, 3 en 5 jaar van respectievelijk âSpecialized Groupsâ en âLarger Groupsâ. Daarnaast worden awards toegekend aan de beste fondsbeheerders in specifieke sectoren. AEGON kwam als grote winnaar bij de obligatiefondsen uit de bus.

17-02-2006