Travel Unie International Nederland N.V.

nieuwe bon bini curaÇao brochure van kras stervakanties

Deze week verschijnt de nieuwe Curaçao brochure 2006/2007 van KRAS SterVakanties op de markt. Dit tropische eiland in de Caribbean staat bij KRAS garant voor zonnige vakanties naar diverse accommodaties verspreid over de zuidkant van het eiland. KRAS beschikt op Curaçao over een eigen standplaatshostess die zorgt voor opvang op de luchthaven, toeziet op een goed verloop van de vakantie en bij wie excursies geboekt kunnen worden. De reizen naar Curaçao worden, net als in het verleden, weer aangeboden tegen de laagste-prijsgarantie. Dat betekent dat, wanneer een reis elders voordeliger wordt aangeboden, de klant het prijsverschil van KRAS SterVakanties terugkrijgt plus ¬ 1,-!

KRAS SterVakanties heeft een groot aantal 3-, 4- en 5-sterrenhotels gecontracteerd, allen gelegen aan de zuidkant van het eiland. Speciale vermelding verdient het hotel Kura Hulanda Curaçao; het exclusieve 5-sterren-de-luxe hotel gelegen in het hartje hartje van Willemstad. Het hotel is opgetrokken uit een groot aantal gerestaureerde panden en herbergt vele kunstvoorwerpen en antieke meubelen. Ook het Chogogo Resort, het meest geboekte resort in 2005!, het Livingstone Jan Thiel Resort, het Papagayo Resort, het Lions Dive Resort, Breezes Curaçao, Hilton Curaçao en het Avila Hotel zijn in de nieuwe brochure terug te vinden.

KRAS SterVakanties heeft op Curaçao naast het ruime hotelaanbod ook bijzondere arrangementen samengesteld. Zo is het mogelijk om een trouwarrangement te boeken in combinatie met een verblijf in het Avila Hotel. Daarnaast zijn vanaf ¬ 17,50 per persoon diverse georganiseerde mountainbiketochten te boeken en golfliefhebbers kunnen hun vakantie combineren met een golfpakket. Er wordt daarbij gespeeld op de 18-holes golfbaan van het Blue Bay Golf & Beach Resort. Tot slot zijn er vijf voordelige duikarrangementen in de brochure opgenomen, die mét korting al in Nederland kunnen worden geboekt. Duikschool Ocean Encounters draagt zorg voor een perfecte duikervaring en veel duikplezier!

Voor iedere klant heeft KRAS SterVakanties daarnaast veel leuke extra's in petto. Zo krijgt iedereen die een reis naar Curaçao boekt 7 dagen lang gratis De Telegraaf in de bus. Ook krijgt iedere boeker een dolphin encounter van de Dolphin Academy ter waarde van $ 69,- en gratis toegang tot het Curaçao Sea Aquarium ter waarde van $ 15,-. Verder biedt KRAS SterVakanties nog eens 5% extra korting op de reissom aan klanten die vrienden of familie op Curaçao willen bezoeken die op dat moment via het Curaçao Stageburo stage lopen op het eiland.