Gemeente Amsterdam

Vacaturewebsite vernieuwd

Metamorfose www.werkenbij.amsterdam.nl

17 februari 2006

Op woensdag 15 februari is de vacaturewebsite (www.werkenbij.amsterdam.nl) van de gemeente Amsterdam vernieuwd. Niet alleen de vormgeving is dan opgefrist, maar ook de functionaliteit is verbeterd en uitgebreid.

Voor alle bezoekers

* Een heldere, herkenbare vormgeving in de Stijl van Amsterdam. * Door de nieuwe indeling zijn alle onderwerpen direct in beeld. * De nieuwe rubriek 'Starters en Stagiairs' geeft informatie over stageplaatsen en het actuele aanbod, én alle informatie over de 'Traineepool' met voorbeelden van traineeplekken. * De rubriek "De mensen en hun werk" heeft plaatsgemaakt voor 'Banen in beeld', 'Stagiair aan het woord' en 'Trainee aan het woord'. * Via RSS-feeds kunnen de nieuwste vacatures direct (thuis) op het bureaublad of internetbrowser verschijnen. Een korte uitleg staat op de pagina 'zoek vacatures' of 'zoeken en profiel wijzigen'. * Ook de wekelijkse e-mail met openstaande vacatures heeft nu het kenmerkende rood van de Stijl van Amsterdam en de indeling is verbeterd.

Voor de actieve gebruikers vacatureproducenten

* Gemakkelijke tekst-editors om vacatures in te voeren, dus geen lastige html meer. * Tussentijds opslaan. * Uitgebreide zoekmogelijkheden in vacaturebibliotheek.