Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

17 februari 2006

Brummen - Aanrijding

Op de kruising Spoorstraat / Zutphensestraat ontstond donderdagmiddag (16/2) rond 16.30 uur een botsing tussen twee auto's. Een 61-jarige bestuurster uit Brummen verleende geen voorrang aan de voor haar van links komende 56-jarige plaatsgenoot die op de voorrangsweg (Zutphensestraat) reed. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Zutphen - Inhalen op voetgangersoversteekplaats

De politie heeft donderdag (16/2) tijdens een onopvallende surveillance rond 14.45 uur op de IJsselkade in Zutphen een 39-jarige man uit Arnhem betrapt bij het inhalen over een voetgangersoversteekplaats. Ook was de APK van de auto verlopen en zat het kindje achterin niet in de gordel. De man kan een boete tegemoet zien.

Zutphen - diefstal leuningen

Bij het gemaal aan de Schouwlaakseweg hebben onbekenden deze week zo'n 70 meter roestvrijstalen leuning gestolen. De leuningen zijn handwerk en het waterschap is voor duizenden euro's gedupeerd. Deze diefstal staat niet op zich, want afgelopen nacht werd bij het waterschap in Ruurlo een soortgelijke diefstal gepleegd. Hier werden 9 afsluiters van 1 x 1 m gestolen. De buit is waarschijnlijk op de aanhanger van een werknemer vervoerd. Het karretje met groene spatborden en houten kuip stond tijdelijk op het terrein. De gestolen goederen zullen zeer waarschijnlijk via de oudijzerbranche verkocht worden.

--- Einde persberichten ---

Nadere informatie: Bureau Communicatie Anton de Ronde, 055- 54486052

---- --