Partij van de Arbeid


Den Haag, 17 februari 2006


Filmregisseur Terstall maakt PvdA verkiezingsspot


Filmregisseur Eddy Terstall heeft de verkiezingsspot voor de PvdA gemaakt. De spot is 17 februari voor het eerst op televisie te zien bij RTL Boulevard. Eddy Terstall licht de spot in het programma toe. Ook is de spot die dag te zien op Nederland 3 in het reclameblok tussen het Nos journaal van 22.00 uur en Nova politiek. Terstall won een Gouden Kalf voor beste regie voor zijn film Simon. Hij is lid van de Partij van de Arbeid.


In de spot loopt Wouter Bos door de gemeente Nederland . Langs de Dom, door het Zeeuwse landschap, over de Erasmusbrug, etc. Wouter Bos loopt niet in z n eentje, maar loopt samen op met verschillende lokale lijsttrekkers, zoals Brigitte van de Sande-Troost uit Schouwen-Duiveland, Rinda den Besten uit Utrecht en Peter van Heemst uit Rotterdam. Mensen van de Partij van de Arbeid die klaar staan om te werken aan sterke en sociale gemeenten. Wouter Bos steunt hen.


Wouter Bos zegt in de verkiezingsspot:

Dit land kan zoveel beter. Maar het begint in uw gemeente.
Overal staan onze mensen klaar om te werken aan sterke en sociale dorpen en steden. Waar talent is dat schreeuwt om gebruikt te worden. Waar mensen samen willen leven met respect en zorg voor elkaar. Waar we de armoede bestrijden, zodat voedselbanken niet nodig zijn.
Maar het begint in uw gemeenten.

Stem PvdA op 7 maart, en maak het begin.


De PvdA voert campagne met haar eigen inhoudelijke punten. De spot laat bovendien zien dat de landelijke en lokale PvdA elkaar versterken.




Partij van de Arbeid