Ingezonden persbericht


Persbericht
Veiling t.b.v. SHO organisaties
17 februari 2006

Auto voor hulp aan slachtoffers aardbeving

Een schitterende Britse MG zal per opbod geveild worden voor de slachtoffers van de aardbeving die Pakistan in 2005 getroffen heeft. Deze auto die particulier bezit was zal vanaf vandaag beschikbaar zijn op Nederlandse veilingsite www.Ricardo.nl. Het openingsbod voor deze auto bedraagt slechts 1 Euro waardoor iedereen kans maakt op een fantastische wagen namelijk een MG type F. Deze MG is door een particulier ter veiling aangeboden en de opbrengst gaat dan ook volledig naar giro 800800 van de Samenwerkende Hulp Organisaties (SHO).

Van deze auto is een volledig taxatierapport aanwezig zodat de nieuwe eigenaar direct alle gegevens ter hand heeft. Met de uiteindelijk opbrengst zullen de Samenwerkende Hulp Organisaties ( SHO) de diverse projecten in Pakistan mede gaan financieren. Ook de directe van veilingsite Ricardo.nl heeft geheel belangeloos haar medewerking gegeven om deze veiling tot een succes te maken. De veiling staat voor iedereen open mits 18 jaar en ouder. Op de website leest u exact hoe ook u kunt meebieden voor de slachtoffers in Pakistan.

"Er is nog heel veel te doen in dit gebied, niet alleen aan directe noodhulp, maar ook in de komende jaren. Wij zijn dus heel erg blij met dit geweldige initiatief", zegt de heer Fokkema van het SHO.

Naast meebieden op deze auto kan ook nog meegeboden worden op tal van andere collector items die geveild worden voor Dierenhulp Venezuela eveneens een organisatie die zich inzet voor het welzijn van mens en dier. Uitgebreide informatie te zien op www.dierenhulp.nl

__