Beurs Bouwen + Wonen Landgraaf

(10 februari 2006)

De themabeurs Bouwen en Wonen zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari 2006 in Landgraaf.

De themabeurs is een Parkstad-breed evenement, waarbij de nadruk ligt op woongenot in Parkstad Limburg in de ruimste zin van het woord. Na het succes van de twee voorgaande edities heeft de gemeente Landgraaf gekozen voor een nieuwe aanpak, waarin de ervaringen van zowel de gemeente als de deelnemende bedrijven zijn verwerkt.

Allereerst is gekozen voor een nieuwe locatie, waar alle standhouders zich in een perfecte ambiance optimaal kunnen presenteren: Mondo Verde in Landgraaf! Op het Mondo Verde-terrein zullen de Limburger Hoeve en Kasteel Strijthagen het decor vormen voor de Themabeurs Bouwen & Wonen. Op beide locaties zijn ruime horecavoorzieningen voorhanden, waarvan de exploitatie in handen is van Mondo Verde.

Nieuw in de aanpak zijn ook de dagen waarop de Themabeurs wordt gehouden: in plaats van twee weekdagen is nu een weekenddag opgenomen, waardoor het geschatte aantal bezoekers zal oplopen naar ± 6.000 (aantal bezoekers in 2004 was 3.500).

In de nieuwe opzet van de Themabeurs Bouwen & Wonen zullen zowel de exposanten als ook de bezoekers uit Parkstad Limburg optimaal kunnen profiteren van de ambiance en faciliteiten die Mondo Verde in huis heeft.

Woningstichting Land van Rode is weer aanwezig met een duopresentatie samen met Woningvereniging Ubach over Worms Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 't Swarte Schaap in Landgraaf, tel.nr 045 - 569 1370, of via e-mail info@tswarteschaap.nl. Meer informatie vindt u ook op Beurs bouwen en wonen.