Time : 9:28:16 AM
Date : Thursday, February 16, 2006
Sender Name: DENK! Ideebedrijf

VOORSTELLING TEAM VAN MOUNTAINBIKER FILIP MEIRHAEGHE

Persvoorstelling nieuw UCI Trade Team 2006: Versluys - Sportstech - Landbouwkrediet
Vrijdag 17 februari 2006 om 14u,
Meeting en Event Center 'Staf Versluys' Kapelstraat 76 - Bredene

Aan de vooravond van het nieuwe mountainbikeseizoen wordt het officiële UCI Trade Team rond ex-wereldkampioen Filip Meirhaeghe en belofte Quinci Vens aan het grote publiek voorgesteld.

Alle sponsors van het team zijn Belgisch, en dat is nooit eerder vertoond in de mountainbikesport. Het geeft duidelijk aan dat de Belgische bedrijfswereld niet alleen het vertrouwen behoudt in Filip Meirhaeghe, maar zelfs nieuwe perspectieven ziet voor de komende drie seizoenen: de contracten lopen tot en met de Olympische Spelen in Peking in 2008.

Groep Versluys, een Oostendse bouwpromotor, is de hoofdsponsor van de ploeg. Gedelegeerd bestuurder Bart Versluys wordt ook assistent-teammanager. De twee co-sponsors zijn Sportstech en Landbouwkrediet. Het Italiaanse fietsenmerk Colnago zal de komende drie jaar als fietsensponsor van Filip Meirhaeghe fungeren. Ontwerpers van het bedrijf zullen in samenspraak met Meirhaeghe een competitiemountainbike ontwikkelen, die een eigen stek kan veroveren in de ontluikende wereld van de alleterreinfiets.

De ploeg wil ook investeren in de jeugd en in de toekomst van het mountainbiken in België. Voor volgend seizoen is belofte Quincy Vens in het team opgenomen. Hij kan rekenen op een professionele begeleiding en ondersteuning. De komende jaren zal Filip Meirhaeghe ook andere beloftevolle jonge mountainbikers begeleiden.

De ploeg komt volgende zondag 19 februari 2006 voor het eerst in competitie: dan maakt Filip Meirhaeghe zijn rentree in de mountainbikecompetitie, en begint Quincy Vens een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Enkele weken later, op 2 april, begint de UCI World Cup, met de wereldbekermanche in Curaçao.

U bent vriendelijk uitgenodigd op de persvoorstelling van het nieuwe mountainbiketeam, op 17 februari 2006 in het gloednieuwe Meeting en Event Center 'Staf Versluys' aan de Kapelstraat 76 in Bredene. U bent welkom vanaf 13.00 uur, de voorstelling begint stipt om 14.00 uur. Na de voorstelling biedt hoofdsponsor Groep Versluys u een buffet aan.

In de hoop u te moge verwelkomen,

Met vriendelijke groeten

Bart Versluys
Assistent team manager
Filip Meirhaeghe
0475/61 51 53

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Link to Press Release - NL