Ingezonden persbericht


Persbericht

Houthoff Buruma / Morningstar Systems winnaars van de VIP Applicatie van het Jaar 2005

Ermelo/Heerhugowaard - 17 februari 2006 - Tijdens het VIP Gala 2006 in de Heerlijckheid van Ermelo zijn voor de 13e keer de jaarlijkse Awards voor de VIP Applicatie van het Jaar uitgereikt. Onder grote belangstelling werd de lezersprijs door hoofdredacteur John de Waard uitgereikt aan Houthoff Buruma en de Editor's Choice aan Philips Intellectual Property & Standards. Daarnaast zijn dit jaar drie eervolle vermeldingen toegekend aan Teijin Twaron, Duinwaterbedrijf Zuid-Holland en gemeente Tiel.

VIP Applicatie van het jaar 2005: Lezersprijs voor Houthoff Buruma

In de verkiezing VIP Applicatie van het Jaar 2005 hebben de lezers de toepassing op het gebied van documentmanagement en collaboration bij Houthoff Buruma, zoals die is gerealiseerd door Morningstar Systems, gekozen tot winnaar.

"In een traditionele omgeving, zoals de juridische wereld toch best wel mag worden aangemerkt, is Houthoff Buruma erin geslaagd de inzet van moderne technologie voor het voetlicht te brengen en toe te passen op een manier die er voor deze middelgrote, internationaal werkende organisatie toe heeft geleid dat grote efficiency winsten zijn behaald, een hoge klanttevredenheid is gerealiseerd, en een optimale kennisdeling tot stand is gekomen. En dat alles met een terugverdientijd van minder dan 1 jaar", aldus het juryrapport. "Derhalve hebben de lezers van VIP hun voorkeur uitgesproken en deze toepassing gekozen tot VIP Applicatie van het Jaar."

Editor's Choice voor Philips Intellectual Property & Standards

In de verkiezing VIP Applicatie van het Jaar heeft de redactie de toepassing bij Philips Intellectual Property & Standards, gerealiseerd door FileNet, gehonoreerd met de Editor's Choice.

"De impact die een optimaal management van alle intellectuele eigendomsrechten en het gebruik van standaarden binnen een internationaal opererende organisatie als Philips heeft, is eigenlijk bijna niet te meten", aldus John de Waard, hoofdredacteur van VIP. "De inzet van een geavanceerde combinatie van onder meer documentmanagement, kennismanagement en digital rights & digital asset management heeft er voor de redactie van VIP toe geleid dat de toepassing zoals die is gerealiseerd bij Philips IP&S is gehonoreerd met de Editor's Choice."

Eervolle Vermelding Teijin Twaron en ZyLAB

"De integratie van een complexe ERP omgeving met een meer traditionele documentmanagement omgeving, in dit geval heel specifiek gericht op snelheid en logica bij het zoeken en koppelen van informatie en documenten, van een dermate technisch hoge kwaliteit dat de redactie besloten heeft deze toepassing bij Teijin Twaron, gerealiseerd door ZyLAB te honoreren met een Eervolle Vermelding."

Eervolle Vermelding Duinwaterbedrijf Zuid-Holland en PTI

"Het binnen de documentmanagement-markt toch zeker nog niet gebruikelijke concept van ASP, in combinatie met een al evenmin alledaagse applicatie in een technische planning omgeving en draadloos internet met als resultaat een strak meetbare efficiency winst en lagere kosten, vormen voor de redactie aanleiding om deze toepassing bij Duinwaterbedrijf Zuid-Holland, gerealiseerd door PTI, te honoreren met een Eervolle Vermelding."

Eervolle Vermelding gemeente Tiel en High Concept

"Pragmatisch denken en een dito aanpak hebben geleid tot een maximaal resultaat met minimale investeringen. Door de inzet van moderne technologie op een werkterrein waar burgers in de regel niet vrolijk van worden, is de gemeente Tiel erin geslaagd de doorloop van een lastig en arbeidsintensief proces alsmede de service naar de burger te optimaliseren. Derhalve heeft de redactie de gemeente Tiel en High Concept hiervoor een Eervolle Vermelding toegekend."

Voor de verkiezing van de VIP Applicatie van het Jaar 2005 Awards waren veertien bedrijven genomineerd. Zowel de vertegenwoordigers van de winnende bedrijven als van de leveranciers / implementatiepartners ontvingen ook dit jaar weer een plaquette.

F&G Publishing, Postbus 1245, 1700 BE Heerhugowaard. Telefoon: 072-5762888 - Fax: 072-5762889 - E-mail: info@fngpubli.com.

Over F&G Publishing
F&G Publishing geeft (hand)boeken, vaktijdschriften, nieuwsbrieven en interactieve media uit. Dit doet zij op de volgende gebieden: customer contact (call centers en CRM) en ICT (documentmanagement en kennismanagement). Bekende titels: VIP vakblad voor documentmanagement en Customer Contact Magazine (CCM). F&G Publishing heeft naast haar eigen website, www.fngpubli.com, ook internetplatforms binnen specifieke vakgebieden: www.ccmonline.nl en www.viponline.nl.

Voor redactionele informatie en/of fotografie:
Influx PR, Marald Brons, telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: VIP@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com.