Ingezonden persbericht

IXware is "Advanced" Alliance Partner van Xerox

VLAARDINGEN, 20060217 -- Sinds begin februari 2006 heeft iXware de "Advanced" status in het Xerox Alliance Partner (XAP) Program verworven. iXware werd al een wereldwijde Alliance Partner van Xerox in januari 2005. De "Advanced" status geeft aan dat iXware niet alleen toegevoegde waarde levert voor de Xerox producten, maar dat ook een groot aantal eindgebruikers deze toegevoegde waarde van iXware in combinatie met de Xerox producten beaamt.


Een belangrijk doel van Xerox is om haar klanten een compleet portfolio van multifunctionals én oplossingen te bieden. Door middel van het XAP programma worden deze oplossingen geïntroduceerd aan Xerox verkoop organisaties, wederverkopers en klanten. Het XAP programma levert een overzicht van oplossingen die het productaanbod van Xerox aanvullen en completeren.
iXware was al een "Member" in het XAP programma. De upgrade naar de "Advanced" status geeft aan dat iXware over een hoge graad van competentie en expertise in Xerox technologieën beschikt, en dat deze professionaliteit ook gedemonstreerd is bij een toenemend aantal gezamenlijke klanten. De "Advanced" status betekent dus een sterke aanbeveling om Xerox apparatuur te combineren met de iXware fax/UM server software!




iXware International BV