Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

Voor de lancering van het vernieuwde tijdschrift SPH

Geachte heer, mevrouw

U kent ongetwijfeld ons tijdschrift SPH dat al ruim twaalf jaar SPH-opleiding en werkveld bedient. Welnu, SPH gaat vernieuwen. Momenteel werken we hard aan de productie van het eerste nummer van het vernieuwde SPH. Het gerestylede blad krijgt een nieuwe, eigentijdse naam, gaat fullcolour verschijnen, kent een aantal nieuwe rubrieken en verbreedt zijn horizon. Dat eerste nummer rolt 17 februari van de persen.

Het doet ons genoegen u van harte uit te nodigen om samen met uitgever, redactie en andere genodigden de lancering van het vernieuwde SPH bij te wonen. Een feestje dus. Daarnaast ook ruimte voor inhoud (zie programma) en de mogelijkheid te netwerken.

De presentatie van het vernieuwde SPH is op: vrijdag 17 februari om 15.00 uur in Zalencentrum In de Driehoek in Utrecht. Willemsplantsoen 1c, 3511 LA UTRECHT (routebeschrijving: www.indedriehoek.nl)

Programma
14.30 ­ 15.00 uur - Binnenkomst (koffie, thee). 15.00 uur - Twee inleidingen (van Paul Vlaar (NIZW) over de nieuwe beroepen- structuur in zorg en welzijn) en Peter van der Laan (hoogleraar Universiteit van Amsterdam over de effectiviteit van de jeugdzorg).
16.15 uur - Overhandiging van eerste exemplaren van ? aan Wim Baumfalk (voorzitter sectorale adviescolleges HBO-raad) en verschillende voorzitters van branche- organisaties in zorg en welzijn en.
17.00 uur - Borrel en muzikale omlijsting.

Wij hopen u op 17 februari te mogen ontmoeten.
Aanmelding voor deze presentatie wordt op prijs gesteld: marketing@swpbook.com of via tel.: 020 ­ 330 72 00

Met vriendelijke groet,
Paul Roosenstein (uitgever), Jan Loovers (hoofdredacteur SPH), Olaf Stomp (redacteur)

UITGEVERIJ SWP ­ AMSTERDAM ­ marketing.swpbook.com ­ tel: 020 ­ 330 72 00 www.swpbook.com


---- --