Waterski & Wakeboard Magazine

Nederlandse waterski bond

persbericht/uitnodiging

RESTYLING WATERSKI & WAKEBOARD MAGAZINE EEN FEIT

Magazine krijgt eigentijdse uitstraling: één jaar voor het 50-jarig jubileum van de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond

Amsterdam februari 2006 Na de vele veranderingen die in 2005 zijn ingezet bij de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond kon het restylen van het oude magazine niet achterblijven. Op 17 februari a.s. wordt om 16.00 uur het geheel vernieuwde magazine feestelijk gepresenteerd. De NWWB Promotions B.V. is de nieuwe uitgever van het W&WM en opereert sinds 1 januari 2006 onder de vlag van de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond.

Eind 2004 is een complete reorganisatie in gang gezet bij de toen nog Nederlandse Waterski Bond. Een groeispurt was wenselijk om de waterski- en wakeboardsport nog beter op de Nederlandse sportkaart te zetten. Doelen werden geformuleerd in een lange-termijn beleid. In dit kader was het restylen en verjongen van het magazine een logische stap. W&WM is geschreven voor een breed publiek met een frisse layout, sprankelende kleuren en veel verschillende rubrieken. Aan het eerste nummer hebben enthousiaste sporters meegewerkt uit de zes disciplines: Waterski, Handi, Wakeboard, Blootvoet, Cableski en Skirace. Verder hebben Erica Terpstra en Tim Coronel een enthousiaste bijdrage geleverd.

Het vernieuwde magazine komt één jaar voor de vernieuwing van de huisstijl want als op 1 januari 2007 het startsein wordt gegeven voor de feestelijkheden rond het 50-jarig jubileum van de NWWB, wordt ook de nieuwe huisstijl geïntroduceerd.




Nederlandse Waterski Bond