Uit: Nieuwsbrief van Speakers Academy®
Editie 4 Nieuwsbrief 17 februari 2006

Nieuwe spreker bij Speakers Academy®

Violet Falkenburg

Haar grootste bekendheid dankt Violet Falkenburg aan het programma 'Rondom Tien', dat zij 6 seizoenen lang, 118 uitzendingen, voor de NCRV televisie maakte. Ook maakte ze de controversiële serie 'Op Leven & Dood', over keuzes en bestedingen in de gezondheidszorg, en 'Arm en Rijk', over keuzes in de sociale wetgeving, en 'C Majeur', portretten van bekende Nederlanders over hun klassieke muziekkeuze (o.a. Gerda Havertong, Carl Niehaus, Paul van Vliet, Heleen Dupuis, Bisschop Muskens, Aafje Heynis, Henk van Ulsen).

Violet Falkenburg treedt op als dagvoorzitter van congressen voor overheid, bedrijfsleven en non-profit instellingen. Ze doet dat met het gemak van de televisiepresentator en de ervaring van de doorgewinterde journalist. Met humor, invoelend vermogen en een alerte blik leidt zij het congres, debat of seminar in goede banen.

De variatie in opdrachtgevers is groot: van diverse ministeries tot provincie en gemeentes, van zorginstellingen tot de advocatuur, van de opening van een groot verpleeghuis tot het afscheid van de Raad van Bestuur. Ze houdt ervan om betrokken te zijn bij de organisatie en zich grondig in haar onderwerp te verdiepen.

Speakers Academy®
Postbus 22307 * 3003 DH Rotterdam * telefoon 0900-SPREKERS (20 ct/pm) * fax 010-4143259 e-mail info@speakersacademy.nl * website: www.speakersacademy.nl